Libnet.ro
UNICEF

13:30

Deputat PNL: Adoptarea Codului Fiscal si cresterea salariilor alesilor natiunii pot amaneta viitorul economic si financiar al Romaniei. Politicienii sa dea un exemplu de moderatie

B1 B1,
Deputat PNL: Adoptarea Codului Fiscal si cresterea salariilor alesilor natiunii pot amaneta viitorul economic si financiar al Romaniei. Politicienii sa dea un exemplu de moderatie

Deputatul PNL Radu Zlati sustine ca parlamentarii ar trebui sa evite majorarea veniturilor proprii pana la implementarea unei noi Legi a Salarizarii Unitare. Cresterea indemnizatiilor alesilor ar putea sa un. continuă pe B1

Care a fost reactia PNL dupa ce Coalitia a cerut AMANAREA Codului Fiscal

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a postat, luni, pe contul sau de Facebook o prima reactie la decizia Coalitiei de la guvernare de amanare a Codului Fiscal ca o discutie politica pe Codul fiscal este necesara, punctand ca pentru prima oara coalitia de guvernare se disociaza de premierului Victor Ponta in ceea ce priveste masurile guvernamentale.

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste despre negocierile pe tema Codului Fiscal, la Digi 24

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste luni seara, la Digi 24, despre negocierile privind reexaminarea Codului Fiscal, dar si despre legea votului prin corespondenta.

Eugen Teodorovici anunta ca forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi, intr-o intalnire a liderilor politici. Victor Ponta nu va participa la discutii, urmand sa plece intr-o vizita oficiala la Chisinau

Forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi intr-o intalnire a liderilor politici, urmand ca saptamana viitoare propunerea sa fie adoptata in Parlament, a anuntat luni ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la scurt timp dupa ce Parlamentul a amanat dezbaterea Codului Fiscal programata pentru luni la ora 15:00. La discutiile de joi va fi mentinuta propunerea privind TVA de 20% si amanarea cu un an a eliminarii supraccizei la carburanti, a precizat ministrul Finantelor, citat de Agerpres. Marele absent de la discutiile politice de joi pe tema Codului Fiscal va fi premierul Victor Ponta, care a anuntat deja ca va lipsi de la intalnire, urmand sa efectueze o vizita oficiala in Republica Moldova.

Ora 15:00: Senatul se reuneste in sesiune extraordinara pentru reexaminarea Codului Fiscal

Senatul se reuneste luni, la ora 15:00, pentru a dezbate si supune la vot cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a Codului Fiscal. Cererea de reexaminare merge apoi la Camera Deputatilor, care este for decizional. Luni dimineata, comisiile pentru transporturi, comisia juridica si comisia de industrii din Senat discuta pe rand cererea de reexaminare a Codului Fiscal, pentru a da fiecare aviz, urmand ca, de la ora 10:00, Comisia de buget-finante sa redacteze un raport.

Gabriel Oprea, despre amanarea Codului Fiscal: Chiar toate partidele politice au propus ca dupa aceasta intalnire tehnica sa urmeze o intalnire fireasca intre liderii politici (VIDEO)

Presedintele UNPR Gabriel Oprea, a precizat luni ca dupa intalnirea tehnica a reprezentantilor partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal, este normal sa urmeze o intalnire intre liderii politici. Ch.

Liderii coalitiei propun amanarea votului asupra cererii de reexaminare a Codului fiscal

Comisia economica a Senatului: Aviz negativ la cererea de reexaminare * ACTUALIZARE 11:22 Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat ca liderii coalitiei au decis sa fie amanat votul asupra cererii de reexaminare a noului Cod fiscal pentru sesiunea parlamentara ordinara si le-a propus reprezentantilor Opozitiei ca joi sa aiba o intalnire pe aceasta tema. * ACTUALIZARE 10:20 Comisia pentru transporturi a Senatului: Aviz negativ la cererea de reexaminare a Codului fiscal * Comisia juridica a Senatului: Aviz favorabil pentru cererea de reexaminare * Zece intrebari adresate de Ponta partidelor politice inaintea sesiunii extraordinare a Parlamentului.

Reexaminarea Codului fiscal, mai spre toamna!

Dezbaterea propunerii de reexaminare a Codului fiscal s-a amanat pentru saptamana viitoare, chiar daca parlamentarii au facut un efort si s-au intors mai devreme din vacanta.

Senatorii au votat in plen amanarea reexaminarii Codului Fiscal

Plenul Senatului a decis luni, cu 94 de voturi pentru, doua voturi impotriva si o abtinere, respingerea ordinii de zi pe care se afla cererea de reexaminare a Codului Fiscal, formalizand astfel decizia politica de a amana dezbaterile pentru sesiunea parlamentara ordinara.

Tariceanu: Senatorii vor relua discutiile privind reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca, cel mai probabil, senatorii vor relua discutiile referitoare la reexaminarea Codului Fiscal miercurea viitoare, in cadrul sesiunii parlamentare ordinare, adaugand ca este nevoie de.

Victor Ponta, despre amanarea dezbaterii Codului Fiscal: Eu mi-am facut treaba, am pus pe masa Parlamentului un Cod foarte bun

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca nu este deranjat de amanarea dezbaterii de catre Parlament a Codului Fiscal, anuntata de Liviu Dragnea, si a precizat ca ar fi cel mai fericit daca s-ar adopta proiectul cu un TVA de 20%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )