Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gabriel Oprea, despre amanarea Codului Fiscal: Chiar toate partidele politice au propus ca dupa aceasta intalnire tehnica sa urmeze o intalnire fireasca intre liderii politici (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea, despre amanarea Codului Fiscal: Chiar toate partidele politice au propus ca dupa aceasta intalnire tehnica sa urmeze o intalnire fireasca intre liderii politici (VIDEO)

Presedintele UNPR Gabriel Oprea, a precizat luni ca dupa intalnirea tehnica a reprezentantilor partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal, este normal sa urmeze o intalnire intre liderii politici. Ch. continuă pe B1

Tariceanu: Sesiunea extraordinara a fost ANULATA. Ce spune despre amanarea Codului Fiscal

Tariceanu a anuntat ca sesiunea extraordinara nu se va putea tine, vom amana pentru saptamana viitoare, cand va fi sesiune ordinara, dezbaterea pe marginea sesizarii facute de presedintele Klaus Iohannis.

Ce spune Vasile Blaga despre AMANAREA Codului Fiscal

Vasile Blaga, copresedintele PNL, este de parere ca decizia Coalitiei de a discuta, joi, modificarile la Codul Fiscal este o decizie buna deoarece s-a tinut cont de hotararile liderilor politici si deoarece este nevoie sa se ajunga la o formula cat mai apropiata de cea stabilita in cadrul consultarilor tehnice.

Care a fost reactia PNL dupa ce Coalitia a cerut AMANAREA Codului Fiscal

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a postat, luni, pe contul sau de Facebook o prima reactie la decizia Coalitiei de la guvernare de amanare a Codului Fiscal ca o discutie politica pe Codul fiscal este necesara, punctand ca pentru prima oara coalitia de guvernare se disociaza de premierului Victor Ponta in ceea ce priveste masurile guvernamentale.

Coalitia a hotarat AMANAREA Codului Fiscal. Dragnea cere ANULAREA sesiunii extraordinare. Ce spune Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca in cadrul discutiilor avute la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu reducerea TVA la 20%, insa ar vrea ca eliminarea taxei pe constructii speciale sau a accizei sa fie efectuata la o data ulterioara.

Coalitia a hotarat AMANAREA Codului Fiscal. Dragnea vrea ANULAREA sesiunii extraordinare. Ce spun Ponta si Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca in cadrul discutiilor avute la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu reducerea TVA la 20%, insa ar vrea ca eliminarea taxei pe constructii speciale sau a accizei sa fie efectuata la o data ulterioara.

Victor Ponta, despre amanarea dezbaterii Codului Fiscal: Eu mi-am facut treaba, am pus pe masa Parlamentului un Cod foarte bun

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca nu este deranjat de amanarea dezbaterii de catre Parlament a Codului Fiscal, anuntata de Liviu Dragnea, si a precizat ca ar fi cel mai fericit daca s-ar adopta proiectul cu un TVA de 20%.

Ce spune Gorghiu despre amanarea discutiilor privind Codul Fiscal

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca a raspuns favorabil solicitarii liderului PSD, Liviu Dragnea, de a amana discutiile pe tema Codului Fiscal,pentru ca se suprapune pe dorinta PNL.

Senatorii au votat in plen amanarea reexaminarii Codului Fiscal

Plenul Senatului a decis luni, cu 94 de voturi pentru, doua voturi impotriva si o abtinere, respingerea ordinii de zi pe care se afla cererea de reexaminare a Codului Fiscal, formalizand astfel decizia politica de a amana dezbaterile pentru sesiunea parlamentara ordinara.

Liderii coalitiei propun amanarea votului asupra cererii de reexaminare a Codului fiscal

Comisia economica a Senatului: Aviz negativ la cererea de reexaminare * ACTUALIZARE 11:22 Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat ca liderii coalitiei au decis sa fie amanat votul asupra cererii de reexaminare a noului Cod fiscal pentru sesiunea parlamentara ordinara si le-a propus reprezentantilor Opozitiei ca joi sa aiba o intalnire pe aceasta tema. * ACTUALIZARE 10:20 Comisia pentru transporturi a Senatului: Aviz negativ la cererea de reexaminare a Codului fiscal * Comisia juridica a Senatului: Aviz favorabil pentru cererea de reexaminare * Zece intrebari adresate de Ponta partidelor politice inaintea sesiunii extraordinare a Parlamentului.

Eugen Teodorovici anunta ca forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi, intr-o intalnire a liderilor politici. Victor Ponta nu va participa la discutii, urmand sa plece intr-o vizita oficiala la Chisinau

Forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi intr-o intalnire a liderilor politici, urmand ca saptamana viitoare propunerea sa fie adoptata in Parlament, a anuntat luni ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la scurt timp dupa ce Parlamentul a amanat dezbaterea Codului Fiscal programata pentru luni la ora 15:00. La discutiile de joi va fi mentinuta propunerea privind TVA de 20% si amanarea cu un an a eliminarii supraccizei la carburanti, a precizat ministrul Finantelor, citat de Agerpres. Marele absent de la discutiile politice de joi pe tema Codului Fiscal va fi premierul Victor Ponta, care a anuntat deja ca va lipsi de la intalnire, urmand sa efectueze o vizita oficiala in Republica Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )