Libnet.ro
UNICEF

23:45

Deputat PSD amenintat cu moartea intr-o sectie de Politie din Bucuresti: Politistii s-au facut ca nu aud

Antena3 Antena3,
Deputat PSD amenintat cu moartea intr-o sectie de Politie din Bucuresti: Politistii s-au facut ca nu aud

Deputatul PSDFlorin Manole a scris, duminica pe Facebook, ca a fost amenintat de trei persoane in Sectia de Politie nr. 1 din Bucuresti ca va fi omorat. O ruda a mea era acolo cu acesti indivizi. continuă pe Antena3

Deputat PSD amenintat cu moartea in sectia de politie. Te omor! Iesi afara sa vezi tu! Politistii asista pasivi. Ce solicitare are pentru Carmen Dan

Deputatul Petre Florin Manole a scris, sambata noapte, pe pagina sa Facebook, ca a fost amenintat de trei persoane in Sectia de Politie nr. 1 din Bucuresti ca va fi omorat. Alesul PSD precizeaza ca s-a dus la sectie deoarece o ruda de a sa este amenintata de acesti trei oameni, in timp ce politistii asista pasivi.

Deputat PSD, dupa ce ar fi fost amenintat de trei barbati ntr-o sectie de Politie din Capitala: ncrederea cetateanului n institutii este o lozinca ridicola

Deputatul PSD Petre Florin Manole sustine ca a fost amenintat de trei barbati chiar in sectia de Politie 1 din centrul Capitalei, unde ar fi mers chemat o ruda care era lovita si amenintata de aceiasi indivizi. Deputatul spune ca o va intreba pe Carmen Dan cate sectii de politie au supraveghere audio-video, deoarece daca ar fi facut plangere nu ar fi avut dovezi, iar concluzia sa este ca increderea cetateanului in institutii este o lozinca ridicola daca ajungi sa fii amenintat in sectia de politie.

Un deputat PSD se plange ca a fost amenintat chiar de fata cu politistii: Ce fac cei mai vulnerabili? E normal sa te temi pentru siguranta ta in sectia de politie?

Deputatul PSD Petre Florin Manole s-a plans ca a fost amenintat de niste indivizi chiar in timp ce se afla intr-o sectie de politie. Parlamentarul s-a plans si de procedura in astfel de situatii, care nu.

Reactia Politiei dupa ce un deputat PSD a povestit pe Facebook ca a fost amenintat cu moartea in sectia de Politie

Politia Capitalei precizeaza ca un barbat care si-a declinat o calitate oficiala a vrut sa asiste, la Sectia de Politie nr 1, la audierea persoanelor implicate intr-un incident reclamat de un taximetrist care ar fi fost lovit de un client, insa nefiind aparator al niciunuia dintre cei implicati, a fost refuzat.

Politia Capitalei, reactie dupa ce un deputat a spus ca a fost amenintat in Sectia de Politie

Politia Capitalei reactioneaza dupa ce deputatul PSD Florin Manole a spus ca a fost amenintat in Sectia de Politie, mentionand ca acesta nu a depus plangere. La data de 22. 2018, Sectia 1 Politie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )