Libnet.ro
UNICEF

14:45

incepe razboiul in PSD dupa esecul de la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
incepe razboiul in PSD dupa esecul de la alegerile prezidentiale

incepe razboiul in PSD dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila bagapartidul in sedinta pentru a analiza unde s-a gresit. Dupa fiecare esec, in. continuă pe Antena3

SONDAJ Ce credeti ca se va intampla cu PSD, dupa esecul Vioricai Dancila in alegeri?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus ca nu isi da demisia de la conducerea partidului, dupa infrangerea suferita in alegerile prezidentiale. Dar inca de duminica seara au inceput miscarile de forte in PSD, partid unde, de la Adrian Nastase incoace, niciun lider nu a ramas pe pozitii dupa infrangerea la prezidentiale. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti ca se va intampla cu PSD, dupa esecul Vioricai Dancila?.

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

Viorica Dancila, interviu exclusiv pentru Antena 3, dupa rezultatele la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD spune daca demisioneaza de la sefia partidului

Viorica Dancila a oferit un interviu exclusiv, pentru Antena 3, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, conform exit-pollului orei 21:00. Fostul premier sustine ca rezultatul nu paote fi schimbat insa aceste.

Mesajul surprinzator al lui Razvan Stefanescu, romanul cu placute anti-PSD, dupa ce a votat in turul II la alegerile prezidentiale

Razvan Stefanescu, romanul stabilit in Suedia care a starnit un urias scandal dupa ce a condus o masina cu placute anti-PSD, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj pentru romani.

ALEGERI PREZIDENTIALE. in 1990 a fost singura data cand alegerile prezidentiale au fost decise dupa primul tur. Cu cat a castigat atunci Iliescu

PSD a obtinut cel mai mic scor din istoria partidului la alegerile prezidentiale. Esecul vine dupa aproape 30 de ani de la rezultatul istoric de peste 85% al lui Ion.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Anunt-soc facut de un lider PSD dupa aflarea REZULTATELOR

Desi Klaus Iohannis a castigat clar alegerile prezidentiale din acest an, cu un avans de circa 30 de procente, unii lideri PSD acuza.

Codrin Stefanescu, despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale: Produc dezastru! Vom monitoriza tot

Codrin Stefanescu a vorbit despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale. Social-democratul sustine ca dupa alegeri, PSD va monitoriza activitatea fiecarui ministru din cabinetul lui Orban. Imediat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )