Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputat PSD, internat cu COVID-19. Simona Bucura Oprescu: Protejati-va de acest inamic invizibil care produce atata suferinta!

Antena3 Antena3,
Deputat PSD, internat cu COVID-19. Simona Bucura Oprescu: Protejati-va de acest inamic invizibil care produce atata suferinta!

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Arges, a anuntat ca este infectata cu coronavirus si internata in spitalul de la Mioveni. continuă pe Antena3

Cine este Simona Bucura Oprescu, deputata PSD infectata cu noul coronavirus

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a anuntat marti dimineata ca a fost infectata cu SARS-CoV-2. Ea a precizat ca este internata la Spitalul din Mioveni si ca starea sa este stabila. Cine este.

Deputat PSD, depistat cu COVID-19. Nu am pus la indoiala nicio clipa existenta acestui coronavirus

Simona Bucura Oprescu, vicepresedinte PSD Arges,a fost diagnosticatacu COVID-19. Anuntul a fost facut de aceasta pe o retea de socializare. Social-democratase afla internata la spitalul din.

Deputat PSD, diagnosticat cu COVID-19: Nu am pus la indoiala nicio clipa existenta acestui coronavirus

Deputatul PSD de Arges Simona Bucura-Oprescu a confirmat marti dimineata intr-o postare pe pagina personala de Facebook ca a fost confirmata pozitiv cu SARS-CoV2. Parlamentarul argesean este internata la spitalul de la Mioveni, starea sa fiind stabila deocamdata.

Deputata PSD, internata in spital cu Covid-19

Deputata PSD Simona Bucura Oprescu a anuntat marti dimineata, pe Facebook, ca este infectata cu noul coronavirus si internata in spital.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.24 seconds )