Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un deputat PSD sesizeaza Comisia Europeana dupa vizita lui Timmermans: Aveti impresia ca va vom permite sa tratati Romania ca pe o anexa?

Adevărul Adevărul,
Un deputat PSD sesizeaza Comisia Europeana dupa vizita lui Timmermans: Aveti impresia ca va vom permite sa tratati Romania ca pe o anexa?

Deputatul PSD, Liviu Pleosoianu, sustine ca liderul european Frans Timmermans a incalcat Codul de conduita al Comisiei Europene in timpul vizitei in Romania si a anuntat ca va depune sesizare oficiala la forul european. continuă pe Adevărul

Tomac (PMP): Comisia Europeana nu a uitat ca PSD striga de pe stadioane ca nu va avea toata puterea, pana nu va controla Justitia (VIDEO)

Comisia Europeana nu a uitat ca PSD transmitea chiar de pe stadioane ca nu va avea toata puterea, pana nu va controla Justitia, a declarat Eugen Tomac, presedintele executiv al PMP. Acesta a comentat, pentru.

Subiectele zilei:Un primar din Vaslui le da burse copiilor din comuna sa mearga la facultate; Europa in limbajul adultilor; Eurodeuptat PSD: Comisia Europeana mascheaza intentia de a taia fondurile pentru Romania

UE pune presiune pe May, pentru a grabi negocierile de retragere a UK. Comisia Europeana a publicat un proiect de acord privind. Ana Gomes, despre Viorica Dancila: Ma mir ca aceasta doamna vorbeste, credeam ca e muta. Ce era mai simplu decat sa merg s-o.

Tariceanu, atac la adresa criticilor PSD, dupa vizita lui Timmermans: S-a deschis cutia Pandorei

Iesire furtunoasa a lui Calin Popescu-Tariceanu dupa vizita lui Frans Timmermans in Romania. Al doil.

Deputat PSD, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban: caracter infect, profund imoral

Iesire violenta si limbaj fara precedent a unui deputat PSD la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orb.

FLORIN IORDACHE, reactie INCREDIBILA dupa vizita lui TIMMERMANS: N-am sesizat un discurs critic! intre Bucuresti si Bruxelles...

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat ca dupa vizita prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, nu vor mai fi diferente de opinie intre Bucuresti si Bruxelles. Mesajul cu care dumnealui.

Comisia Europeana propune majorarea ajutoarelor de stat pentru fermieri pana la 25.000 de euro

Comisia Europeana a propus, majorarea valorii maxime a ajutoarelor de stat pentru agricultura pe care statele membre le pot distribui fara o notificare prealabila, de la 15. 000 pana la 25. 000 de euro, pe o perioada de trei ani, pentru fiecare exploatatie agricola, informeaza un comunicat de presa al Executivului UE.

Numarul 2 in Comisia Europeana ii contrazice pe Dragnea si Tariceanu: Le-am spus, data viitoare cand NU inteleg, SA MA SUNE DIRECT (VIDEO)

Numarul doi in Comisia Europeana a venit joi la Bucuresti pentru a discuta cu liderii romani despre Justitie, MCV si revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. in cadrul unei conferinte de presa, Frans Tim.

Turda, nominalizata alaturi de Manchester si Milano intre finalistii competitiei pentru Planurile de Mobilitate Urbana Durabila 2018, organizata de Comisia Europeana

Municipiul Turda a fost nominalizat alaturi de Manchester si Milano intre finalistii competitiei pentru Planurile de Mobilitate Urbana Durabila 2018, la categoria Sustainable Urban Mobility Planning Awards. Competitia se desfasoara la nivel european si este organizata de Comisia Europeana. In fiecare an sunt premiate eforturile depuse de administratiile locale pentru a promova mobilitatea urbana si administratiile locale cu cele mai bune planuri de mobilitate urbana. Castigatorii vor fi anuntati la ceremonia de la Bruxelles Belgia) in data de 21 martie 2018.

Calin Popescu Tariceanu, concluzii dupa vizita lui Timmermans: Au fost doua tipuri de reactii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat sambata ca, dupa vizita prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, a vazut in spatiul public doua tipuri de iesiri: una in care.

Calin Popescu Tariceanu despre reactiile dupa vizita lui Frans Timmermans: Politicienii care si-au facut un obicei in a-si critica propria tara mi-au amintit de comunism

Calin Popescu Tariceanu a afirmat sambata ca, dupa vizita prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, a vazut in spatiul public doua tipuri de iesiri: una, cea a politicienilor au criticat tara, ceea ce, spune el, i-a adus aminte de comunism, si una pe care ar numi-o de verticalitate si in conformitate cu principiile europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )