Libnet.ro
UNICEF

14:16

Deputatul Adrian Gurzau: Oricine e mai bun decat Misu Negritoiu la ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatul Adrian Gurzau: Oricine e mai bun decat Misu Negritoiu la ASF

Deputatul Miscarii Populare Adrian Gurzau apreciaza ca oricine este mai bun decat Misu Negritoiu, la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), in contextul in care, in media, au aparut scenarii despre inlocuirea acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

(P) Daruieste sanatate: Planteaza un copac fara efort; este cel mai bun dar care il poti face pentru tine si cei dragi

Fiecare copac absoarbe dioxid de carbon, praf, diverse noxe. Ce dar mai bun poti sa faci decat un dram de sanatate pentru cei dragi? Green Paradise SRL din judetul Brasov ofera posibilitatea de a achizitiona un .

Ritmul de crestere al economiei SUA a fost mai redus decat s-a estimat initial

Ritmul de crestere al economiei americane in trimestrul al treilea al anului a fost usor mai redus decat s-a estimat initial, deoarece cheltuielile solide de consum au compensat eforturile de reducere a stocurilor, informeaza Reuters.

Pretul gazelor de import a fost cu 15% mai mare decat cel de productie interna, in septembrie 2015

Pretul gazelor rusesti de import in luna septembrie a fost de 258 de dolari pe mia de metri cubi sau 93 de lei pe MWh, cu doar 15% mai mare decat cel de productie interna, potrivit unui raport al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE).

Ce salarii au primit actorii din Star Wars! Harrison Ford castiga de 76 de ori mai mult decat John Boyega!

Producatorii de la Disney l-au dorit foarte mult pe Harrison Ford in noul film Star Wars, astfel incat au fost de acord sa plateasca o avere pentru ca actorul de 74 de ani sa reintre in pielea personajului Han Solo.

Utile: De ce este carnea te porc toxica; Solutia impotriva transpiratiei excesive. Mai eficienta decat antiperspirantele; Ce boli crunte pot ascunde durerile de picioare. Afla ce pericole te-ar putea astepta

Uite cum poti sa te hidratezi iarna!Daca vara caldura ne forteaza sa bem multe lichide, iarna acest obicei devine mult mai greu de urmat. Iti tremura manile? Iata care sunt cele mai intalnite cauze!Ti se intampla si tie sa iti tremure mainile aparent fara motiv? Desi treci deseori usor.

Asociatia Romana a Carnii: Vanzarile de carne si produse din porc inregistreaza o crestere cu peste 10%. Pretul e mai mic decat anul trecut. Ce s-a ieftinit

Vanzarile de produse din carne de porc inregistreaza in aceasta perioada o crestere medie de 10-13%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, insa preturile sunt cu circa 15 procente mai mici, din cauza variatiilor inregistrate la pretul carnii de porc pe piata europeana, a declarat pentru Vladimir Manastireanu, directorul executiv al Asociatiei Romane a Carnii ARC), citat de Agerpres. ro.

Nor de poluare toxica la Beijing, dupa emiterea celui de-al doilea cod rosu. Concentratia smogului, mai scazuta decat estimarile

Capitala Chinei, Beijing, este acoperita sambata de o ceata toxica, dupa emiterea celui de-al doilea cod rosu - de nivel maxim - de poluare, fara a mai atinge insa varfurile din ultimele saptamani. In acest context, locuitorii isi pun intrebari asupra eficientei masurilor drastice adoptate, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )