Libnet.ro
UNICEF

10:01

Ce salarii au primit actorii din Star Wars! Harrison Ford castiga de 76 de ori mai mult decat John Boyega!

ADPM ADPM,
Ce salarii au primit actorii din Star Wars! Harrison Ford castiga de 76 de ori mai mult decat John Boyega!

Producatorii de la Disney l-au dorit foarte mult pe Harrison Ford in noul film Star Wars, astfel incat au fost de acord sa plateasca o avere pentru ca actorul de 74 de ani sa reintre in pielea personajului Han Solo. continuă pe ADPM

Posterul Star Wars: observati diferentele

Star Wars a fost fumat dupa primul episod, insa de atunci studiourile Lucas s-au incapatanat sa il readuca in actualitate cu episoade total neinteresante. Nu am fost niciodaat un fan al seriei si, in afara de cateva fragmente din filmul initial, nu am vazut nimic. Insa, dupa aproape 30 de ani m-am mai uitat la ceva din Star Wars: posterul din China. Este, de fapt, singurul lucru care trebuie vazut din Star Wars 2016.

VIDEO. NASA marcheaza lansarea ultimului film din seria Star Wars

Agentia spatiala NASA a publicat o fotografie care seamana cu o proiectie a celebrului Lightsaber din Star Wars/Razboiul Stelelor. Imaginea a fost surprinsa cu ajutorul telescopului Hubble, in galaxia noastra.

FOTO: Astronautul Scott Kelly celebreaza premiera Star Wars, cu o fotografie de pe Statia Spatiala Internationala

Astronautul NASA Scott Kelly a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu amurgul, vazul de pe Statia Spatiala Internationla, facand referire la un personaj din Star Wars, Yoda.

NASA marcheaza cel mai nou film din seria Star Wars cu o sabie-laser cosmica

Am scris deja despre Star Wars: The Force Awakens si v-am indemnat sa mergeti sa il vedeti. Desi s-ar putea ca strategiile de promovare a filmului sa fi mers putin cam departe, e o capodopera SF si trebuie vazut. Ei bine, febra Star Wars i-a prins si pe cei de la NASA, care au aratat [].

Star Wars scrie istorie la box-office!

Noua pelicula din seria Star Wars este pe cale sa stabileasca un record mondial in ceea ce priveste incasarile de box-office, specialistii estimand ca pelicula va incasa in primul weekend, doar in Statele Unite, suma de 220 de milioane de dolari. Aceasta performanta depaseste continuarea Jurrasic Park, care a incasat 208 milioane de dolari in primul weekend.

Filmele Star Wars i-ar putea salva pe cei de la Kodak

Gratie noului film Star Wars, regizat de J. Abrams,Kodak ar putea deveni o companie profitabila anul viitor. in mod interesant, Star Wars: The Force Awakens ar putea sa-i ajute pe cei de la Kodak sa-si revina din punct de vedere financiar. Dupa cum scriu cei de la PetaPixel, in anul 2013 mai multi regizori au [].

Jocul Star Wars: Commander, realizat si la Bucuresti

Romanii au creat unul dintre cele mai populare jocuri Star Wars ale acestei luni. Printre numeroasele jocuri Star Wars aparute in ultima perioada se numara si Commander, proiectdezvoltat de Disney Interactive si implementat cu ajutorul romanilor de la Amber. Colaborarea nu este una recenta, romanii lucrand cu compania americana de mai bine de doi ani [].

VIDEO. Star Wars: Trezirea Fortei, pe lista American Film Institute dedicata celor mai bune 10 filme ale anului

Lungmetrajul Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens, care va fi lansat pe plan mondial in aceasta saptamana, a fost inclus pe lista celor mai bune filme ale anului 2015, care a fost publicata, miercuri, de American Film Institute AFI).

Telescopul Hubble a descoperit o sabie laser demna de Star Wars

Pe Pamant avem deja o isterie in derulare cu filmul Star Wars: The Force Awakens. Totusi, avem ceva special si in spatiu, dupa cum ne arata o poza furnizata de telescopul Hubble.

Cristian Tudor Popescu, profund dezamagit de noul Star Wars: Pare ca un arierat mintal sta in spatele ecranului si apasa pe butoane cum ii vine

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, un iubitor de filme si mare fan Razboiul stelelor/ Star Wars, s-a declarat dezamagit de noul film al seriei, fiind de parere ca episodul VII a omorat originalul, lansat in 1978, potrivit declaratiilor facute la postul Digi 24.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )