Libnet.ro
UNICEF

06:15

Deputatul Emanuel Ungureanu a depus plangere penala in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale. El acuza incercari de musamalizare

Adevărul Adevărul,
Deputatul Emanuel Ungureanu a depus plangere penala in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale. El acuza incercari de musamalizare

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus plangere penala luni in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca, el acuzandu-l pe medicul Mircea Beuran pentru acest incident. continuă pe Adevărul

UPDATE Emanuel Ungureanu, care a facut public cazul pacientei arse la Floreasca, a depus plangere la Parchetul General: Familia a fost informata ca a fost un incident minor Reactia Colegiului Medicilor, o rusine si o sfidare

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a facut public cazul pacientei de la Spitalul Floreasca arse pe masa de operatie, a depus in aceasta dimineata plangere penala la Parchetul General. Emanuel Ungureanu le cere procurorilor, in plangere, sa stabileasca cu certitudine daca personalul medical care a participat sau a coordonat operatiile din 13 si 22 decembrie a comis inselaciune, fals, uz de fals si fals intelectual. Deputatul USR acuza faptul ca tot terenul a fost si este pregatit pentru a se da vina pe asistente, pe infirmiere, pe cele care trebuiau sa pregateasca campul operator. Citeste in articol textul intergal al plangerii depuse de Emanuel Ungureanu la Parchetul General.

Plangere penala, in cazul pacientei arse

Deputatul USR Emanuel Ungureanu s-a prezentat la Parchetul General.

Emanuel Ungureanu (USR) anunta ca va depune la Parchetul General o sesizare penala in cazul pacientei arse la Floreasca

Deputatul USR Emanuel Ungureanu anunta ca va depune luni, la Parchetul General, o sesizare penala in cazul pacientei arse pe masa de operatie la Spitalul Clinic Floreasca, noteaza Agerpres.

Politia Capitalei, anunt de ultima ora in cazul femeii arse in sala de operatii de la Spitalul Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii care a fost arsa in sala de operatii de la Spitalul Floreasca. Pana in prezent, nu a fost depusa nicio plangere, transmite Politia Capitalei.

Politia Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii arse in timpul unei operatii la Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii care a fost arsa in sala de operatii de la Spitalul Floreasca. Pana in prezent, nu a fost depusa nicio plangere, transmite Politia Capitalei.

Cumpanasu, plangere penala la SIIJ fata de procurorii care s-au ocupat de dosarul Tandarei

Alexandru Cumpanasu arunca bomba in dosarul Tandarei! Cumpanasu a anuntat, joi seara, ca va depune plangere penala la SIIJ fata de procuorii care au anchetat cazul Tandarei, respectiv va solicita Ministerului Afacerilor Interne un control tehnic la toate unitatile ce apartin MAI Ialomita.

Noi detalii cutremuratoare in cazul femeii care l-a pus pe unul dintre copiii ei sa-si omoare in bataie fratiorul

Cazul femeii din Cluj care l-a pus pe unul dintre copiii ei sa-l omoare in bataie pe celalalt a ajuns la Tribunalul Cluj, la finele lunii decembrie, iar judecatorii au luat o prima decizie.

Cazul femeii arse pe masa de operatie la Floreasca, preluat de Serviciul Omoruri. Dosar pentru ucidere din culpa

Serviciul de omoruri al Politiei Capitalei a preluat cazul femeii care a luat foc pe masa de operatie la Floreasca iar ulterior a murit. Anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, potrivit Digi 24 si Antena 3. Femeia in varsta de 66 de ani a decedat duminica, la o saptamana dupa ce a suferit arsuri pe 40% din corp, dupa ce in timpul unei operatii a luat foc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )