Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cazul femeii arse pe masa de operatie la Floreasca, preluat de Serviciul Omoruri. Dosar pentru ucidere din culpa

Hotnews Hotnews,
 Cazul femeii arse pe masa de operatie la Floreasca, preluat de Serviciul Omoruri. Dosar pentru ucidere din culpa

Serviciul de omoruri al Politiei Capitalei a preluat cazul femeii care a luat foc pe masa de operatie la Floreasca iar ulterior a murit. Anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, potrivit Digi 24 si Antena 3. Femeia in varsta de 66 de ani a decedat duminica, la o saptamana dupa ce a suferit arsuri pe 40% din corp, dupa ce in timpul unei operatii a luat foc. continuă pe Hotnews

Deputatul Emanuel Ungureanu a depus plangere penala in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale. El acuza incercari de musamalizare

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus plangere penala luni in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca, el acuzandu-l pe medicul Mircea Beuran pentru acest incident.

Filmul tragediei de la Floreasca. Cazul pacientei arse pe masa de operatie a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei

Pacienta de 66 de ani care a a luat foc pe masa de operatie, la Spitalul Floreasca, a murit duminica seara. Cazul pacientei arse pe masa de operatie a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, iar acum anchetatorii fac cercetari pentru ucidere din culpa.

Politia Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii arse in timpul unei operatii la Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii care a fost arsa in sala de operatii de la Spitalul Floreasca. Pana in prezent, nu a fost depusa nicio plangere, transmite Politia Capitalei.

Politia Capitalei, anunt de ultima ora in cazul femeii arse in sala de operatii de la Spitalul Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a inceput o ancheta in cazul femeii care a fost arsa in sala de operatii de la Spitalul Floreasca. Pana in prezent, nu a fost depusa nicio plangere, transmite Politia Capitalei.

Politia Capitalei a inceput o ancheta in cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a demarat o ancheta in cazul femeii care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca. Avand in vedere informatiile.

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, Victor Costache, in cazul pacientei arse pe masa de operatie, duminica trecuta, la Spitalul Floreasca. Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie O pacienta a luat foc pe masa de operatie, duminica trecuta. Incidentul a fost facut public .

UPDATE Emanuel Ungureanu, care a facut public cazul pacientei arse la Floreasca, a depus plangere la Parchetul General: Familia a fost informata ca a fost un incident minor Reactia Colegiului Medicilor, o rusine si o sfidare

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a facut public cazul pacientei de la Spitalul Floreasca arse pe masa de operatie, a depus in aceasta dimineata plangere penala la Parchetul General. Emanuel Ungureanu le cere procurorilor, in plangere, sa stabileasca cu certitudine daca personalul medical care a participat sau a coordonat operatiile din 13 si 22 decembrie a comis inselaciune, fals, uz de fals si fals intelectual. Deputatul USR acuza faptul ca tot terenul a fost si este pregatit pentru a se da vina pe asistente, pe infirmiere, pe cele care trebuiau sa pregateasca campul operator. Citeste in articol textul intergal al plangerii depuse de Emanuel Ungureanu la Parchetul General.

Reprezentantul pacientilor, Vasile Barbu, despre cazul femeii arse la Floreasca: Un cumul de neglijente si o vina colectiva

Presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, Vasile Barbu arata ca vina pentru incident este colectiva si ca personalul medical implicat in operatia asupra pacientei s-a grabit intrucat aceasta avea hemoragie interna.

Cazul femeii arse la Spitalul Floreasca. Mircea Beuran, audiat de Corpul de Control. Reactia ministrului Sanatatii

Mircea Beuran, seful echipei de medici care a efectuat interventia chirurgicala in timpul careia o pacienta a fost arsa pe 40% din suprafata corpului la Spitalul Floreasca si a murit dupa cateva zile, a fost audiat luni de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii si de Inspectia Sanitara de Stat, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache, la Spitalul Floreasca.

Medicul Mircea Beuran, primele precizari despre cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca: Nu am fost in echipa operatorie de la bun inceput. Eram in masina, la vreo 5-6 minute de spital, cand m-a sunat ca au luat foc campurile operatorii

Medicul Mircea Beuran sustine ca nu a fost prezent de la inceput in sala de operatie unde o pacienta a suferit arsuri grave chiar in timpul interventiei chirugicale. Beuran spune ca se afla in drum spre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )