Libnet.ro
UNICEF

06:15

Deputatul Gigel Stirbu, testat pentru Covid-19. Este unul dintre cei care au intrat in contact cu senatorul PNL Chitac

Adevărul Adevărul,
Deputatul Gigel Stirbu, testat pentru Covid-19. Este unul dintre cei care au intrat in contact cu senatorul PNL Chitac

Toate persoanele susceptibile ca au intrat in contact cu senatorul PNL testat pozitiv pentru Covid-19 vor fi testate in orele urmatoare, iar printre acestea se afla si deputatul de Olt Gigel Stirbu. continuă pe Adevărul

Kremlinul refuza sa spuna daca Putin a fost testat pentru coronavirus, dupa ce un parlamentar rus a incalcat regulile de autoizolare

Kremlinul refuza sa spuna daca Putin a fost testat pentru coronavirus, dar a cerut jurnalistilor care sunt acreditati pe langa presedintia Rusiei sa nu mai vina la evenimente daca se simt rau, transmite Reuters. Asta in contextul in care un parlamentar rus a ignorat recent regulile de autoizolare si a participat la o sesiune parlamentara la care Putin a sustinut un discurs.

Kylian Mbappe, testat pentru coronavirus Care este starea francezului

Atacantul echipei PSG Kylian Mbappe a fost testat, marti, pentru a se stabili daca a contractat coronavirusul, informeaza lequipe. fr.

Panica la Palatul elysee: Seful de cabinet al lui Macron, testat pentru coronavirus

E panica la Palatul elysee, din cauza epidemiei de coronavirus. Seful de cabinet al presedintelui francez Emmanuel Macron, Patrick Strzoda, a fost plasat sub izolare la domiciliu, dupa ce a fost testat cu.

Cove, anunt de ultima ora la Vorbeste Lumea. Adela Popescu nu a venit in emisiune pentru ca este bolnava

Gabriel Coveseanu si Adela Popescu formeaza o echipa indragita la Vorbeste Lumea. Din nefericire, situatia se va schimba de astazi. Cove a anuntat in emisiune ca partenera sa de platou nu a venit din cauza unor probleme de sanatate. Cove, anunt de ultima ora la Vorbeste Lumea. Adela Popescu nu a venit in emisiune pentru .

Cel mai recent studiu despre coronavirus: Simptomele apar de obicei in cinci zile, iar termenul de 14 zile pentru carantina este rezonabil

Un nou studiu, publicat de JHU Public Health, indica faptul ca in medie pacientii cu coronavirus prezinta simptome dupa cinci zile, rezultatele justificand totodata ca o perioada de carantina de 14 zile este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )