Libnet.ro
UNICEF

23:15

Kylian Mbappe, testat pentru coronavirus Care este starea francezului

Hotnews Hotnews,
 Kylian Mbappe, testat pentru coronavirus Care este starea francezului

Atacantul echipei PSG Kylian Mbappe a fost testat, marti, pentru a se stabili daca a contractat coronavirusul, informeaza lequipe. fr. continuă pe Hotnews

Fotbalistul lui PSG, Kylian Mbappe, a fost testat pentru coronavirus

Kylian Mbappe a fost supus unui test pentru a se afla daca a contactat coronavirusul, anunta LEquipe. Vedeta echipei Paris Saint-Germain a acuzat dureri in gat si nu s-a antrenat in ultimele doua zile.

Panica la Palatul elysee: Seful de cabinet al lui Macron, testat pentru coronavirus

E panica la Palatul elysee, din cauza epidemiei de coronavirus. Seful de cabinet al presedintelui francez Emmanuel Macron, Patrick Strzoda, a fost plasat sub izolare la domiciliu, dupa ce a fost testat cu.

Romania, in lupta cu coronavirusul: Ce masuri au fost luate si care este starea celor 13 cazuri depistate la nivel national

UPDATE intre timp a fost anuntat un al 14-lea caz de infectare cu noul coronavirus din tara si, totodata, al doilea din Capitala, in persoana unei femei de 42 de ani. Detalii AICI) Autoritatile romane.

LabCorp a lansat un nou test pentru coronavirus. Colaborare de amploare in SUA, intre mediul politic si cel sanitar, pentru un raspuns la epidemia de COVID-19

LabCorp, una dintre cele mai mari retele de laboratoare clinice din lume, a lansat, in 5 martie, un nou test pentru coronavirus, ce poate fi comandat de catre orice medic sau furnizor de servicii medicale din Statele.

Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara. Cum isi risca viata

Mai este putin si va incepe primavara, iar caldura naturala va reveni in fiecare apartament, astfel ca este un bun moment sa avem grija ce facem cu centralele termice pe toata perioada primaverii si, de ce nu, a verii. Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara in perioada de primavara, trecem de la temperaturile .

Orban anunta ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

Avertisment pentru romanii care au card bancar. Cum pot ramane acum fara bani

Cercetatorii unei importante companii specializate in domeniul securitatii cibernetice au tras un semnal de alarma cu privire la un fenomen ingrijorator care se intampla chiar acum. Cei mai vulnerabili dintre utlizatori sunt cei care nu au instalt un program antivirus pe telefon. Cum actioneaza noul troian O noua versiune a troianului bancar Ginpa fost detectata .

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

Justin Biber, una dintre celebritatile afectate de coronavirus. Artistul este nevoit sa schimbe programul concertelor din urmatoarea perioada

Epidemia de coronavirus afecteaza si vedetele de la Hollywood. Justin Biber este unul dintre artistii care are de suferit din pricina raspandirii virusului COVID-19, relateaza TMZ. Biber urma sa inceapa un.

Sindicalistii din Sanatate cer sporuri pana la 85% pentru personalul care trateaza pacientii cu coronaviurs

Reprezentantii sindicatelor din Sanatate cer sporuri intre 55% si 85% pentru angajatii de specialitate care trateaza pacientii cu coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )