Libnet.ro
UNICEF

07:30

Deputatul laburist Lindsay Hoyle, noul presedinte al Camerei Comunelor

Adevărul Adevărul,
Deputatul laburist Lindsay Hoyle, noul presedinte al Camerei Comunelor

Deputatul laburist britanic Lindsay Hoyle a fost ales de catre colegii sai speaker presedinte) al Camerei Comunelor, succedandu-i lui John Bercow, care a jucat un rol-cheie in foiletonul Brexitului, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Laburistul Lindsay Hoyle a fost ales in functia de presedinte al Camerei Comunelor

Politicianul laburist Lindsay Hoyle, in varsta de 62 de ani, a fost ales luni in functia de presedinte al Camerei Comunelor din Parlamentul Marii Britanii, in urma deciziei lui John Bercow de a demisiona, relateaza site-ul postului BBC.

Alina Gorghiu, noul presedinte al Senatului - surse

Liberalii se pregatesc sa schimbe configuratia conducerii Parlamentului Romaniei. Alina Gorghiu va fi noul presedinte al Senatului, dupa victoria de luni din Parlament, cand 240 de senatori si deputati au.

Sapte candidati la succesiunea lui John Bercow la conducerea Camerei Comunelor

Sapte deputati se aflau in cursa, luni, la succesiunea presedintelui conservator al Camerei Cominelor John Bercow, un personaj-cheie in saga Brexitului, in urma retragerii unuia dintre candidati, Shailesh Vara, iar noul speaker urmeaza sa fie desemnat luni, prin vot, de catre alesi, relateaza AFP, care-i prezinta succint pe cei sapte candidati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )