Libnet.ro
UNICEF

16:15

Deputatul Mihai Nita: ALDE nu este de acord cu Declaratia 600

Hotnews Hotnews,
 Deputatul Mihai Nita: ALDE nu este de acord cu Declaratia 600

Presedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Nita, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Slatina, ca ALDE nu este de acord cu Declaratia 600, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Dezvaluiri incredibile despre declaratia 600: ANAF nu are aplicatie de prelucrare a datelor, iar contribuabilii urmau sa fie amendati cu pana la 1000 de lei pentru nedepunere in termen

Declaratia 600 este numele celebrului document care a starnit haos fiscal si panica in randul lumii, fiind in cele din urma prelungit termenul de depunere cel putin pana la.

Florin Citu: Declaratia 600 este razbunarea lui Dragnea pe protestatari

Declaratia 600 este razbunarea lui Liviu Dragnea pe protestatari, a spus la RFI vicepresedintele PN.

Declaratia 600, faza absurdului: intai amanata ca sa fie anulata

Declaratia 600 a fost una dintre vestile proaste ale inceputului de an pentru cei platiti pe drepturi de autor. Unii au depus, altii au asteptat, iar cei din urma se pare ca au avut de castigat mai mult. Declaratia 600 trebuia depusa pana pe 31 ianuarie. Mai mult, ANAF a reusit, cu greu, sa creeze [].

Declaratia 600 ar putea fi modificata

Declaratia 600 pentru plata asigurarilor sociale din anul 2018 datorate de persoane fizice ar putea fi modificata, fiind luata in discutie si eliminarea acesteia, anunta Digi24.

Surse Digi24: Declaratia 600 ar putea fi modificata

Declaratia 600 ar putea suferi modificari, pentru a fi eliminate dificultatile din prezent, potrivit unor informatii citate de Digi24 .

Declaratia 600, motiv de tensiune in coalitie: ALDE se pronunta impotriva formularului introdus de Guvern in noiembrie 2017

ALDE, formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu, s-a pronuntat impotriva declaratiei 600, formularul introdus de Guvernul Tudose prin ordonanta de urgenta in 8 noiembrie 2017 si care a.

Mihai Tudose, reactie pe tema declaratiei 600: Si pe mine m-a luat prin surprindere

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca l-au luat prin surprindere prevederile referitoare la Declaratia 600 si ca isi doreste o.

Mihai Tudose, surprins de prevederile Declaratiei 600

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a declarat astazi, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca l-au luat prin surprindere prevederile referitoare la Declaratia 600 si ca isi doreste o solutionare a acestei chestiuni.

S-a aflat! Desi Fiscul estima peste 200.000 de contribuabili vizati, numarul celor care au depus Declaratia 600 este de...

Informatii noi despre celebra Declaratie 600, care i-a bulversat pe cei cu venituri din activitati independente. Potrivit Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), aproximativ 208. 000 de contribuabili.

Declaratia 600: Liviu Dragnea anunta amanarea pana la 1 martie a termenului de depunere si spune ca i-a cerut ministrului Finantelor sa elimine declaratia

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca i-a cerut ministrului Finantelor ca in prima sedinta de guvern sa amane pana la 1 martie termenul de depunere a contestatei Declaratii 600 si a anuntat ca in perioada urmatoare se va merge pana la eliminarea declaratiei 600.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )