Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegand sa ramana neafiliat. Reactia social-democratilor sibieni

România Liberă România Liberă,
Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegand sa ramana neafiliat. Reactia social-democratilor sibieni

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat, scrie Agerpres. Mi-am depus ieri demisia si sunt parlamentar neafiliat. continuă pe România Liberă

Sibiu: Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat. Sitterli este la primul mandat de parlamentar.

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegand sa ramana neafiliat

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat, scrie Agerpres. Mi-am depus ieri demisia si sunt parlamentar neafiliat.

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din partid. PSD: Tradare! A fost depasit de situatie

Deputatul Ovidiu Sitterli, ales pe lista PSD, a demisionat din partid. Conducerea Organizatiei Sibiu a transmis, marti seara, un comunicat de presa, prin care il acuza pe Sitterli de tradare si arata ca.

Radu Tudor, despre situatia din PSD: Nu mai poate continua asa, e un partid complet dezarmonizat

Analistul politic Radu Tudor este de parere ca situatia din PSD nu mai poate continua in acest fel, partidul fiind complet dezarmonizat. intrebat despre prestatia de luni seara a.

C.T. Popescu analizeaza criza din PSD. Ce mesaj dur a transmis Tudose, mergand la Iohannis

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus, despre criza din PSD, ca premierul Tudose a transmis un mesaj clar, mergand la presedinte, si anume ca el nu se supune sefului partidului, pentru ca nu este.

Victor Ponta, manevra de ultima ora in scandalul din PSD

Fostul premier, exclus din PSD, trage foc dupa foc in directia lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Basescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist care il.

O noua RASTURNARE DE SITUATIE in scandalul din PSD. Ce au DECIS Dragnea si Tudose in spatele usilor inchise

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

Numarul 2 din PSD anunta decizia finala: Va exista o remaniere!

Va exista o remaniere guvernamentala, a anuntat Niculae Badalau, numarul 2 in PSD, dupa o discutie a liderilor partidului la sediul din Kiseleff. Presedintele executiv al PSD a amintit ca la.

RASTURNARE DE SITUATIE in SCANDALUL URIAS din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, respinge din nou ideea unei crize intre PSD si Guvern si sustine ca il sustine in continuare pe Mihai Tudose pentru functia de premier. La partid se fac.

Dragnea, intrebat despre DEMISIA din PSD: Plec si din tara daca eu sunt cuiul lui Pepelea (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca el nu vede nicio criza in PSD si ca spera sa nu se ajunga la o criza guvernamentala. intrebat daca este dispus sa-si dea demisia de la conducerea partidului ca sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )