Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta, manevra de ultima ora in scandalul din PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, manevra de ultima ora in scandalul din PSD

Fostul premier, exclus din PSD, trage foc dupa foc in directia lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Basescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist care il. continuă pe Antena3

O noua RASTURNARE DE SITUATIE in scandalul din PSD. Ce au DECIS Dragnea si Tudose in spatele usilor inchise

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

Anuntul facut de Liviu Dragnea care iNCHEIE SCANDALUL din PSD

Liviu Dragnea neaga ca ar exista vreun conflict intre PSD si Guvern. Mai mult, presedintele PSD spune ca toate zvonurile legate de o eventualatensiune care ar fi aparut intre Coalitie si.

Victor Ponta: Tudose poate realiza ce nu a reusit Grindeanu, debarcarea lui Dragnea

Victor Ponta nu a ramas indiferent la scandalul ce a izbucnit intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea si a spus ca actualul premier ar putea salva PSD si Guvernarea, ceea ce predecesorul sau, Sorin Grindeanu, nu.

Victor Ponta: Tudose poate salva guvernarea. Cat timp e Dragnea acolo, nu vom avea viitor

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a reactionat dupa marturisirile lui Tudose, la Antena 3, privind relatia sa cu Liviu Dragnea, care nu se afla intr-un moment fericit. Deputatul PSD sustine ca actualul sef al Executivului poate sa salveze guvernarea PSD.

Victor Ponta, reactie la miniremanierea pe care o vrea Tudose: Daca are curaj, Mihai Tudose poate salva PSD si Guvernarea

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa ce premierul Mihai Tudose a lasat de inteles caSevil Shaiddeh si Rovana Plumb ar urma sa paraseasca Executivul. Eu tot spun de peste un an -.

De la ce a pornit scandalul din interiorul PSD

Tot scandalul din interiorul PSD a pornit de la sondajul facut de Institutul Avangarde, care arata ca Guvernul s-a prabusit brusc la capitolul incredere, de la 40% la 27%. Acesta ar fi motivul pentru care.

De la ce a pornit de fapt scandalul din interiorul PSD

Tot scandalul din interiorul PSD a pornit de la sondajul facut de Institutul Avangarde, care arata ca Guvernul s-a prabusit brusc la capitolul incredere, de la 40% la 27%. Acesta ar fi motivul pentru care.

Victor Ponta, motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose

Victor Ponta a declarat, vineri, ca nu exclude depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Tudose, pentru a bloca noilemasuri fiscale de Executiv, in cazul in care ele vor trece de.

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegand sa ramana neafiliat. Reactia social-democratilor sibieni

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat, scrie Agerpres. Mi-am depus ieri demisia si sunt parlamentar neafiliat.

Radu Tudor, despre situatia din PSD: Nu mai poate continua asa, e un partid complet dezarmonizat

Analistul politic Radu Tudor este de parere ca situatia din PSD nu mai poate continua in acest fel, partidul fiind complet dezarmonizat. intrebat despre prestatia de luni seara a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )