Libnet.ro
UNICEF

06:45

Deputatul PNL Cristina Pocora, despre dublarea alocatiilor pentru copii: Tinta este sa ajungem la 200 de lei (VIDEO)

B1 B1,
Deputatul PNL Cristina Pocora, despre dublarea alocatiilor pentru copii: Tinta este sa ajungem la 200 de lei (VIDEO)

Deputatul PNL, Cristina Pocora, a afirmat, facand referire la adoptarea proiectului privind dublarea alocatiei, ca tinta este sa ajunga la suma de 200 de lei, dar acesta reprezinta o etapa din acest. continuă pe B1

Deputatul PNL Cristina Pocora, despre dublarea alocatiilor pentru copii: Tinta este sa ajungem la 200 de lei

Deputatul PNL, Cristina Pocora, a afirmat, facand referire la adoptarea proiectului privind dublarea alocatiei, ca tinta este sa ajunga la suma de 200 de lei, dar acesta reprezinta o etapa din acest.

Comisia de munca si protectie sociala din Camera Deputatilor a respins proiectul PNL privind dublarea alocatiilor pentru copii

Comisia de munca si protectie sociala din Camera Deputatilor a respins, marti, proiectul PNL privind dublarea alocatiilor pentru copii. Legea a primit aviz negativ in urma celor 11 voturi ale PSD, care s-a.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Dupa parerea mea este un act normativ bine venit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca proiectul prin care s-a decis dublarea alocatiilor pentru copii, pana la 84 de lei, este o unul bine venit facand referire la ingrijorarea premierului de a.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Dupa parerea mea este un act normativ binevenit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca proiectul prin care s-a decis dublarea alocatiilor pentru copii, pana la 84 de lei, este o unul binevenit facand referire la ingrijorarea premierului de a nu.

Dublarea alocatiilor pentru copii, VOTATA in unanimitate de Parlament

Update 15. 32 - Dublarea alocatiilor pentru copii a fost votata in unanimitate, miercuri, de Parlament. in urma votului au fost inregistrate 332 de voturi pentru, 2 abtineri si niciun vot impotriva, a.

Romania, prinsa in spirala devastatoare a populismului. Cu onestitate despre cresterea alocatiilor pentru copii

Orice discutie despre cresterea alocatiilor pentru copii e delicata. La fel ca si dezbaterile despre salariile profesorilor, medicilor, primarilor. Stim cu totii ca alocatia actuala 42 de lei) e mica, e evident ca trebuie marita. Ei bine, acum vine partea tehnica, plictisitoare, dar esentiala intr-o economie: cum poate fi majorata? Liberalii au ales solutia cea mai simpla din punct de vedere politic, dar cea mai costisitoare pe termen lung pentru toata lumea: populismul. E doar inceputul: PSD si PNL au intrat oficial in campania electorala pentru 2016 si de-acum inainte vom vedea doar asemenea gesturi. Mi-e teama de repetarea catastrofalului an 2008, cind Romania a fost adusa in pragul colapsului economic.

Sebastian Ghita, despre dublarea alocatiilor: Votul este o greseala. Nu putem sa periclitam acumularile economice de pana acum prin masuri populiste

Camera Deputatilor a votat, miercuri, dublarea alocatiilor de stat pentru copii, de la 42 la 84 de lei. in acest context, deputatul independent Sebastian Ghita considera ca votul este o greseala, aratand.

Deputatii au votat dublarea alocatiilor pentru copii, de la 42 la 84 de lei

Deputatii au aprobat, miercuri, cu 322 de voturi pentru si 2 abtineri, amendamentul PNL privind majorarea alocatiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei, premierul Victor Ponta precizand ca Guvernul va gasi pentru acest an resursele.

Parlamentul a aprobat DUBLAREA alocatiilor pentru copii

Parlamentul a aprobat, miercuri, dublarea alocatiilor de stat pentru copii, dupa ce, in urma cu o saptamana, amendamentul privind majorarea alocatiei la 84 de lei a fost respins. Astazi, amendamentul, care a.

Deputatii au adoptat dublarea alocatiilor pentru copii la 84 de lei/ Victor Ponta: Impactul bugetar suplimentar - 1,8 mld lei/an

Deputatii au aprobat in plen, marti, un amendament al liberalilor, adus Ordonantei de urgenta a Guvernului 65/2014, prin care se dubleaza alocatiile pentru copii de la 42 lei la 84 de lei. Votul din plen reprezinta o surpriza, intrucat acest amendament a fost respins in comisia de munca in sedinta de ieri, nefiind sustinut de PSD. Ordonanta astfel amendata a fost votata cu 322 voturi pentru si niciunul impotriva in Camera Deputatilor in sesiunea de vot final, masura este adoptat. Impactul bugetar calculat in proiectul legislativ fundamentat pe o crestere la 200 de lei a alocatiilor era de 9,6 miliarde de lei, ceea ce ar corespunde unui impact bugetar TOTAL de 4,03 miliarde lei/an in cazul dublarii alocatiilor la 84 de lei. Adica, mai simplu spus, e vorba de un efort suplimentar fata de situatia actuala de circa 2 miliarde de leiVictor Ponta: Impactul masurii este de 1,8 miliarde de lei. Partea proasta este ca cei care au facut amendamentul nu ne-au spus de unde luam, cum spune in Constitutie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )