Libnet.ro
UNICEF

10:45

Deputatul Pro Romania, Mircea Titus Dobre: PNL anuleaza orice posibilitate de a se mai acorda vouchere de vacanta, de la 1 ianuarie 2021

B1 B1,
Deputatul Pro Romania, Mircea Titus Dobre: PNL anuleaza orice posibilitate de a se mai acorda vouchere de vacanta, de la 1 ianuarie 2021

Deputatul Pro Romania, Mircea Titus Dobre, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PNL anuleaza orice posibilitate ca romanii sa mai beneficieze de voucherele de vacanta. El ii acuza pe liberali ca au blocat. continuă pe B1

Mircea Titus Dobre (PRO Romania): Bolsevicii din PNL nu duc o lupta politica, ci lupta impotriva Romaniei

Deputatul PRO Romania Mircea Titus Dobre i-a numit bolsevici pe liderii liberali si i-a acuzat de distrugerea mediului privat dupa ce presa a semnalat ca voucherele de vacanta ar putea sa nu se mai acorde din 2021.

Octavian Ticu: Pe 15 noiembrie, votul va fi anti-Dodon, pro-Europa si pro-Romania

In urmatoarele doua saptamani, Partidul Unitatii Nationale va ramane ferm angajamentului declarat in campania electorala. Sustinerea PUN si a lui Octavian Ticu va fi contra lui Igor Dodon, votul va fi unul anti-Dodon, pro-Europa si pro-Romania, transmite IPN.

PRO Romania propune un plan anticriza pentru salvarea locurilor de munca

Prin Sprijinul Economic de Criza, PRO Romania vine in ajutorul IMM-urilor cu trei masuri foarte concrete si clare menite sa salveze cat mai multe locuri de munca.

Silviu Predoiu, fost sef operativ al SIE, candideaza pentru Pro Romania: Nu imi place sa fiu mintit, sa fiu inselat si manipulat

Generalul Silviu Predoiu, fost sef operativ al SIE, si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare, din partea Pro Romania: Am decis sa candidez pentru un loc in Parlament, aceasta este ceea ce eu vreau sa fac pentru mine si pentru familia mea, pentru Dumneavoastra si familiile Dumneavoastra, pentru toti cei carora, ca militar, am jurat sa ii apar chiar cu pretul vietii.

VIDEO Pro Romania propune introducerea unui venit minim de criza, in functie de numarul membrilor familiei

Pro Romania propune introducerea unui venit minim de criza de care ar urma sa beneficieze persoanele cu venituri mici, potrivit unei prezentari facute duminica de liderul partidului, Victor Ponta.

Victor Ponta a prezentat doua masuri PRO Romania pentru iesirea din criza in 2021

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a prezentat, astazi, primele doua masuri din planul partidului pentru iesirea din criza in anul 2021, respectiv un venit minim pentru persoanele fizice si sprijin economic pentru companii.

Primele masuri din planul de tara Pro Romania pentru iesirea din criza. Victor Ponta: Este important sa le spunem oamenilor ce castiga ei dupa 6 decembrie, ce castiga politicienii stim (VIDEO)

Victor Ponta a prezentat, duminica, o parte din planul de tara Pro Romania pentru iesirea din criza generata de pandemia de coronavirus. Este vorba despre doua masuri care se refera la venitul minim de criza pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )