Libnet.ro
UNICEF

19:45

Deputatul PSD Corneliu Stefan: PSD Dambovita sustine restructurarea Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Deputatul PSD Corneliu Stefan: PSD Dambovita sustine restructurarea Guvernului

PSD Dambovita - organizatie condusa de fostul ministru al Apararii Adrian Tutuianu - sustine restructurarea Guvernului, pentru a fi mai flexibil si aplicat in punerea in practica a programului de guvernare, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele organizatiei, deputatul Corneliu Stefan, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Premierul Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei conducerii PSD

Premierul Mihai Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei de azi a Comitetului Executiv al PSD, potrivit unor surse din partid. El si-ar fi exprimat nemultumirea fata de calitatea echipei guvernamentale. Nu e clar pana la acest moment daca liderii PSD au fost de acord cu cererea lui Tudose. Ora 18. 41: Tudose a declarat la finalul sedintei ca a propus restructurarea Guvernului, dar decizia finala va fi luata la Comitetul Executiv din Iasi de la sfarsitul lunii.

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din acest an. Posibile subiecte: Restructurarea Guvernului, congres extraordinar si modificarea Statutului

Liderii PSD se reunesc, astazi, in prima sedinta din acest an, printre subiectele care ar putea fi discutate in Comitetul Executiv National fiind restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar si modificarea Statutului PSD. Comitetul Executiv National CExN) se va intruni de la ora 14. 00, la sediul central al PSD din Sos. Kiseleff.

Tudose nu renunta la restructurarea Guvernului

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca nu renunta la restructurarea Guvernului si ca va face aceasta propunere in Comitetul Executiv National CExN) al PSD de la finalul lunii ianuarie, care se va desfasura la Iasi.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca va candida la alegerile prezidentiale: Si in 2018 si in 2019 voi continua sa joc tenis doar cu prietenii de-o viata

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisa adresata colegilor sai din PSD in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, indiferent daca partidul il va desemna sau nu drept candidat in cadrul viitorului Congres.

Adevarul Live, ora 11.00. Ecaterina Andronescu, despre restructurarea Guvernului Tudose. Mai rezista Dragnea la sefia PSD?

Senatoarea Ecaterina Andronescu vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre posibila restructurare sau remaniere a Guvernului Tudose, tensiunile din PSD si candidatul formatiunii la prezidentialele din 2019.

Mihai Tudose pregateste restructurarea Guvernului. Lista neagra: Ce ministere dispar

Premierul Mihai Tudose negociaza cu liderii PSD din teritoriu lista noului Guvern. Acesta ar vrea sa faca schimbari in mai multe ministere. Cap de lista ar fi chiar ministrul Educatiei, Liviu Pop,.

Tudose, despre restructurarea Guvernului: NU renunt la idee!

Premierul Mihai Tudose a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD in jurul orei 18. Acesta a declarat ca nu renunta la ideea de restructurare a Guvernului, idee pe care o va prezenta.

RESTRUCTURAREA Guvernului SE AMANA! Tudose: NU RENUNT LA IDEE!

Premierul Mihai Tudose a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD in jurul orei 18. Acesta a declarat ca nu renunta la ideea de restructurare a Guvernului, idee pe care o va prezenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )