Libnet.ro
UNICEF

07:00

Deputatul PSD Marian Ghiveciu, care a initiat schimbarea Codului Penal, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru coruptie

Adevărul Adevărul,
Deputatul PSD Marian Ghiveciu, care a initiat schimbarea Codului Penal, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru coruptie

Curtea Suprema l-a condamnat, marti, pe deputatul PSD Marian Ghiveci la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la aceeasi instanta. Ghiveciu face parte din Fratia penalilor din Parlament, fiind unul dintre initiatorii modificarilor Codului Penal. Marian Ghiveciu este unul dintre parlamentarii care au initiat schimbarea Codului Penal in aceste zile. continuă pe Adevărul

Deputatul PSD Marian Ghiveciu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat de instanta suprema, la trei ani inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din judetul Buzau, el fiind gasit vinovat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Deputatul PSD Marian Ghiveciu, trei ani cu suspendare pentru coruptie

Deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat, marti, de instanta suprema, la trei ani inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din Buzau, informeaza.

Unul dintre deputatii care vor modificarea Codului Penal, condamnat la inchisoare

Unul dintre initiatorii proiectului de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala, deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat la trei ani cu suspendare de inalta Curte de Casatie si Justitie pentru instigare la abuz in serviciu.

Deputatul PSD de Buzau, Marian Ghiveciu, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare

Marian Ghiveciu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, fiind acuzat de instigare la abuz in serviciu. Parlamentarul se va afla insa sub supraveghere pe o perioada de sase ani, termen de incercare. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacta cu apel la un alt complet de judecata de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Un deputat PSD, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare: Decizia Curtii Supreme nu este definitiva

Deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la 3 ani inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )