Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un deputat PSD, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare: Decizia Curtii Supreme nu este definitiva

B1 B1,
 Un deputat PSD, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare: Decizia Curtii Supreme nu este definitiva

Deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la 3 ani inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei,. continuă pe B1

Deputatul PSD Marian Ghiveciu, care a initiat schimbarea Codului Penal, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru coruptie

Curtea Suprema l-a condamnat, marti, pe deputatul PSD Marian Ghiveci la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la aceeasi instanta. Ghiveciu face parte din Fratia penalilor din Parlament, fiind unul dintre initiatorii modificarilor Codului Penal. Marian Ghiveciu este unul dintre parlamentarii care au initiat schimbarea Codului Penal in aceste zile.

Actorul Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare, ramane liber pana la judecarea apelului

Actorul indian Salman Khan, unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood, condamnat la cinci ani de inchisoare, va ramane liber pana la judecarea apelului, a decis Curtea Suprema din India, informeaza CNN, citat de Mediafax.

Deputatul PSD Marian Ghiveciu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat de instanta suprema, la trei ani inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din judetul Buzau, el fiind gasit vinovat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Deputatul PSD Marian Ghiveciu, trei ani cu suspendare pentru coruptie

Deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat, marti, de instanta suprema, la trei ani inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din Buzau, informeaza.

Scandalul ofiterilor acoperiti din justitie ia amploare: Un deputat PSD cere ca sefii SRI sa dea explicatii

Judecatorii cer ca ofiterii acoperiti din Justitie sa fie deconspirati. in acest context, senatorul PSD, Daniel Savu, fost ofiter SRI si membru in Comisia de Control SRI a precizat ca ii va solicita.

Deputat PSD catre Iohannis: Tara nu se conduce prin intermediul Facebook! Sunteti presedintele tuturor. Paraschiva din satul Balanesti nu a avut acces vreodata la un calculator si nu a avut vreodata oportunitatea sa dea Like

Deputatul PSD Ovidiu Iane este de parere ca presedintele Klaus Iohannis este prea scump la vedere si rar poate fi zarit in proximitatea pupitrului prezidential. Presedintele postac, prefera sa.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2557 seconds )