Libnet.ro
UNICEF

15:15

Deputatul USR, Oana Bizgan, si-a anuntat demisia din partid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatul USR, Oana Bizgan, si-a anuntat demisia din partid

Deputatul USR, Oana Bizgan, si-a anuntat astazi demisia din partid spunand ca motivul este de natura personala si ca va ramane deputat independent. continuă pe Ziarul Bursa

Demisie in USR. Ce deputata si-a anuntat plecarea din partid si cum s-a ajuns aici

Deputata Oana Bizgan, aleasa pe listele USR in decembrie 2016, a anuntat ca va demisiona din partid. Aceasta a invocat motive personale, insa recent a fost implicata intr-o disputa cu mai multi colegi, totul plecand de la o sedinta a Comisiei de munca.

Oana Bizgan demisioneaza din USR

Deputatul Oana Bizgan-Gayral a anuntat luni, intr-o conferinta de presa la Parlament, ca demisioneaza din USR din motive personale, adaugand ca nu negociaza cu alte partide.

Deputata Oana Bizgan a demisionat din USR. Care este motivul acestei plecari

Oana Bizgan si-a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii pe holurile Parlamentului, demisia din USR, spunand ca motivul este de natura personala si ca va ramane deputat independent, scrie News. ro.

Demisie din USR. Un deputat spune adio partidului

Deputatul USR Oana Bizgan a anuntat, luni, ca demisioneaza din USR si devine deputat independent, mentionand ca este o decizie personala in urma careia poate sa-si.

Gata, e OFICIAL! Tocmai si-a dat DEMISIA din Guvern

Sevil Shhaideh a depus demisia din functia de Ministru al Dezvoltarii, lucru pe care a anuntat ca-l va face joi seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD. Ministrii care ar mai urma sa demisioneze.

VIDEO Dragnea vs. Tudose: La cererea premierului, Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au dat demisia din Guvern. Dragnea spune ca l-a oprit pe Tudose sa demisioneze

Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose a fost luata joi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. Remanierea ii vizeaza pe cei doi ministri cu probleme penale, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, precum si pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Razvan Cuc, despre demisia din Guvern: Am luat decizia si mi-am mentinut-o si in CExN

Razvan Cuc a declarat joi seara ca a luat decizia de a demisiona din functia de ministru al Transporturilor, decizie pe care si-a mentinut-o in cadrul Comitetului Executiv National al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )