Libnet.ro
UNICEF

05:15

Deputata Oana Bizgan a demisionat din USR. Care este motivul acestei plecari

România Liberă România Liberă,
Deputata Oana Bizgan a demisionat din USR. Care este motivul acestei plecari

Oana Bizgan si-a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii pe holurile Parlamentului, demisia din USR, spunand ca motivul este de natura personala si ca va ramane deputat independent, scrie News. ro. continuă pe România Liberă

Oana Bizgan demisioneaza din USR

Deputatul Oana Bizgan-Gayral a anuntat luni, intr-o conferinta de presa la Parlament, ca demisioneaza din USR din motive personale, adaugand ca nu negociaza cu alte partide.

Deputatul USR, Oana Bizgan, si-a anuntat demisia din partid

Deputatul USR, Oana Bizgan, si-a anuntat astazi demisia din partid spunand ca motivul este de natura personala si ca va ramane deputat independent.

Demisie din USR. Un deputat spune adio partidului

Deputatul USR Oana Bizgan a anuntat, luni, ca demisioneaza din USR si devine deputat independent, mentionand ca este o decizie personala in urma careia poate sa-si.

Uriasul ecran din Londra care iti va face publica orice miscare. Poate cuprinde 4 terenuri de tenis (VIDEO/FOTO)

Un ecran imens va fi instalat in Picadilly Circus din Londra care va urmari autoturismele si persoanele care trec, pentru a afisa anunturi despre acestea, dar fara a furniza date confidentiale, relateaza Th.

Demisie in USR. Ce deputata si-a anuntat plecarea din partid si cum s-a ajuns aici

Deputata Oana Bizgan, aleasa pe listele USR in decembrie 2016, a anuntat ca va demisiona din partid. Aceasta a invocat motive personale, insa recent a fost implicata intr-o disputa cu mai multi colegi, totul plecand de la o sedinta a Comisiei de munca.

Demisie in USR: Deputatul acuzat ca sustine PSD si-a anuntat plecarea (FOTO, VIDEO)

Deputata Oana Bizgan si-a anuntat luni demisia din grupul USR de la Camera Deputatilor. Aceasta a anuntat ca paraseste formatiunea din motive personale si isi va continua activitatea parlamentara.

Declaratiile celor trei ministri care au demisionat din Guvern

Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cucau demisionat joi seara din Guvernul Romaniei. Cei trei si-au depus demisia in sedinta Comitetului Executiva PSD carea discutat remanierea dorita de premierul.

Care este culoarea cea mai potrivita pentru casa ta

Culoarea pe care o au peretii locuintei tale poate schimba radical aspectul unei camere, asadar alegerea ei este foarte importanta.

Mihai Constantinescu, opt ore pe masa de operatii. Care este starea sa

Dupa ce, timp de opt ore, Mihai Constantinescu a stat pe masa de operatii, intr-un spital privat din Capitala, Simona, sotia artistului, a spus ce ce petrece cu el. Acum, Mihai este bine, din.

Mananci shaorma? Iata ce fac angajatii cu carnea din acest produs: Este REVOLTATOR!

O imagine cu un shaormar care se urca cu picioarele pe carne a devenit virala pe internet. in fotografie apar trei angajati ai unei shaormerii care pun carnea pe suportul special. Pentru a presa alimentul, unul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )