Libnet.ro
UNICEF

09:30

Descinderi ale politiei la 12 adrese din Bucuresti, Ilfov, Teleorman, Arges si Giurgiu la o grupare de evazionisti. Vizat ar fi si un afacerist arab

B1 B1,
Descinderi ale politiei la 12 adrese din Bucuresti, Ilfov, Teleorman, Arges si Giurgiu la o grupare de evazionisti. Vizat ar fi si un afacerist arab

Politistii din Capitala au descins in joi dimineata la 12 adrese din Bucuresti si judetele Ilfov, Teleorman, Arges si Giurgiu, informeaza B1 TV. Vizata este o grupare de evazionisti formata din 25 de suspe. continuă pe B1

Ajutor pentru dependentii de droguri din Bucuresti

Un reporter de la celebrul canal de televiziune britanic Channel Four a patruns in lumea obscura a consumatorilor de droguri din Bucuresti. Jurnalistul a urmarit povestea unui baterist de heavy-metal din Capitala,.

Copiii pot vizita gratuit Gradina Zoologica din Bucuresti si Muzeul RATB, pe 1 iunie

De ziua copilului, cei mici vor putea vizita gratuit Gradina Zoologica din Bucuresti, intre orele 9. 00 si 19. 00, informeaza Mediafax. Intrarea va fi libera luni pentru copii si adolescenti cu varsta de pana.

Enel intrerupe miercuri alimentarea cu energie electrica in anumite zone din Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu

Alimentarea cu energie electrica va fi oprita temporar, miercuri, in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, pentru lucrari planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, anunta Enel Distributie Muntenia.

SkirtBike - Cel mai mare eveniment dedicat biciclistelor din Bucuresti

Peste 1800 de bicicliste si-au anuntat prezenta la SkirtBike Bucuresti, duminica, 7 iunie, la cel mai mare eveniment dedicat pasionatelor de pedalat din capitala, organizat sub egida Fabulous Baskets.

DNA: Perchezitii la societati comerciale si domicilii din Bucuresti si alte 4 municipii, pentru coruptie

Procurorii din cadrul DNA Alba efectueaza in aceasta dimineata perchezitii domiciliare in 7 locatii reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, situate in municipiile Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Piatra Neamt si Bucuresti.

Cum se pot distra copiii din Bucuresti de 1 iunie

Ziua Copilului este sarbatorita, luni, de aproximativ patru milioane de copii din Romania. Institutiile publice s-au pregatit cu activitati din cele mai diverse pentru a le oferi o zi frumoasa copiilor de toate varstele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )