Libnet.ro
UNICEF

23:45

Descinderi la zeci de firme din Bucuresti, Arges si Dolj. Prejudiciul depaseste un milion de euro

Antena3 Antena3,
Descinderi la zeci de firme din Bucuresti, Arges si Dolj. Prejudiciul depaseste un milion de euro

Politistii perchezitioneaza, in aceasta dimineata, 20 de locuinte si sedii de firme din Bucuresti, Arges si Dolj. Sunt cautati mai multi indivizi suspectati ca au inselat mai multe companii pe. continuă pe Antena3

Perchezitii in Arges, Dolj si Bucuresti intr-un dosarcu un prejudiciu de peste un million de euro

In aceasta dimineata, politistii din Arges si Dolj, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Arges, efectueaza 20 de perchezitii in Arges, Dolj si Bucuresti la membrii unei grupari infractionale organizate specializata in infractiuni de inselaciune.

Dezvaluiri incredibile ale Curtii de Conturi in Afacerea panseluta din Bucuresti: primarii Capitalei au aruncat banii contribuabililor pe tei cumparati cu 2.500 de lei, crizanteme de 310 lei, cos de gunoi de 2.800 lei si balansoar de 12.000 de lei

Bataia de joc a primarilor din Bucuresti la adresa taxelor si impozitelor platite de contribuabili a fost documentata de Curtea de Conturi. Dezvaluirile arata o incredibila risipa de bani: primariile de sectoare au cumparat plante si arbori de 20 de ori mai scumpe decat preturile de la producatori. In sectoarele 3 si 6, o mare parte dintre arborii plantati s-au uscat imediat sau au fost furati, risipindu-se zeci de milioane de lei. Sume uriase au fost cheltuite nejustificat si pentru locurile de joaca din parcuri. Citeste in articol cele mai relevante exemple de cheltuire abuziva a banilor publici.

Primariile din Bucuresti au risipit 600 de milioane euro

O parte dintre firmele cu care primariile de sector din Bucuresti au incheiat contracte pentru intretinerea spatiilor verzi nu produc plante, ci actioneaza ca intermediari si le vand mult mai scump autoritatilor, arata un raport al Curtii de Conturi, citat de HotNews.

Sistemul de termoficare din Bucuresti ar putea primi 176 de milioane de euro de la UE

Un numar de 19 proiecte din sectorul energetic, in valoare de 494,3 milioane de euro, vor primi finantare prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM), cel mai important dintre ele vizand sistemul de termoficare din Bucuresti, potrivit unui document al Ministerului Fondurilor Europene, citat de Agerpres.

Directorul RADET: Retelele din Bucuresti sunt neschimbate de peste 40 de ani

Directorul RADET Valentin Vitalariu a confirmat in direct la Antena 3 avaria in urma careia peste 100 de blocuri din Bucuresti au ramas fara caldura, precizand ca retelele din Bucuresti sunt neschimbate de.

Perchezitii in Arges si Dolj pentru destructurarea unei grupari specializate in inselaciune

Politistii din Arges si Dolj, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Arges, efectueaza, la aceasta ora, 20 de perchezitii pe raza judetelor Arges, Dolj si in municipiul Bucuresti, la membrii unei grupari infractionale organizate specializata in infractiuni de inselaciune.

S-a asezat pe un scaunul in metroul din Bucuresti. A ridicat privirea si nu i-a venit sa creada pe cine vede. A inceput sa faca poze imediat

In loc sa cutreiere trenurile ca sa se asigure ca in mijloacele de transport in comun din subteran nu se produc infractiuni, paznicii de la metrou vegheaza asupra calatorilor direct de pe scaune, scrie.

Mii de oameni, lasati in frig. Peste 100 de blocuri din Bucuresti au ramas fara caldura

Un numar de 110 blocuri din Militari au ramas fara agent termic in urma unei avarii, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Primariei Municipiului Bucuresti PMB), Alexandru Ichim, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )