Libnet.ro
UNICEF

12:15

Descoperire bizara facuta de mai multi tineri din Sebes in apropierea Parcului Arini. Era urias! (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Descoperire bizara facuta de mai multi tineri din Sebes in apropierea Parcului Arini. Era urias! (VIDEO)

Descoperire bizara facuta de mai multi tineri din Sebes in apropiere de Parcul Arini, in timp e se aflau la pescuit. Barbatii au dat peste un sarpe urias, mort sub greutatea unui copac. Da,. continuă pe Antena3

Cazul copiilor abuzati la un centru de plasament din Ploiesti: Mai multi angajati au revenit la munca Director DGASPC: Nu am avut ce face

Mai multi angajati ai centrului pentru copii cu handicap Sfantul Andrei din Ploiesti, cercetati dupa ce au avut comportamente agresive la adresa copiilor, au revenit la munca dupa sase luni de control judiciar. Directorului DGASPC Prahova, Viorel Calin, spune ca nu are ce face pentru ca anchetatorii nu au interzis angajatilor sa revina la munca.

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

ANM a emis atentionari meteo pentru mai multe zone din tara. Judetele expuse la fenomene meteo extreme

Specialistii de la Administratia Nationala au emis mai multe avertizari pentru anumite zone de pe teritoriul Romaniei. Iata care sunt fenomenele extreme de la inceputul sezonului de toamna si care sunt judetele din tara care vor fi afectate in mod direct de acestea! ANM, atentionari pentru fenomene meteo extreme Vremea la inceputul toamnei 2019 este .

Rod Laver: Nu exista cel mai bun jucator din toate timpurile

Rod Laver 81 de ani), legenda tenisului mondial, a declarat, luni, ca Roger Federer este cel mai bun jucator al generatiei sale, insa fostul jucator de tenis nu considera ca exista cel mai bun jucator din toate timpurile.

Adolescent de 16 ani, la volanul unui autoturism pe cel mai inalt drum din tara

Un tanar in varsta de 16 ani, din comuna Baia de Fier, a fost depistat la volanul unui autoturism in timp ce circula pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara. Baiatul a fost depistat in trafic.

Stare de urgenta in SUA. Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani face prapad

Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani a lasat in urmaimagini apocaliptice in Bahamas. Zeci de case au fost distruse in timp ce furtuna continua sa avanseze cu rafale de vant de peste 260.

Scandal la Fall In Love Festival duminica seara. Liam Gallagher nu a mai putut concerta din cauza unor probleme tehnice, desi venise in Romania

Probleme duminica seara la Fall In Love Festival, ce avea loc la Mogosoaia, acolo unde fostul solist al trupei Oasis, Liam Gallagher, nu a mai putut concerta din cauza unei probleme cu scena. Organizatorii au facut an.

Voi cu Voicu. Atentie mare cu expunerea la soare. in septembrie si octombria apar cei mai multi pacienti cu cancer de piele! Iata ce trebuie sa eviti

Olga Simionescu a vorbit la Voi cu Voicu in lunile septembrie si octombrie apar foarte multi pacienti cu cancer de piele. Exista un melanom epidemic, multitudine de cancere de piele. in aceasta luna.

Voi cu Voicu. Atentie mare cu expunerea la soare. in septembrie si octombrie apar cei mai multi pacienti cu cancer de piele! Iata ce trebuie sa eviti

Olga Simionescu a vorbit la Voi cu Voicu in lunile septembrie si octombrie apar foarte multi pacienti cu cancer de piele. Exista un melanom epidemic, multitudine de cancere de piele. in aceasta luna.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, se precizeaza in datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. in septembrie 2018, de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )