Libnet.ro
UNICEF

05:00

Descoperire impresionanta a unui barbat din Timis. A gasit 95.000 de euro intr-un dulap cumparat online. Ce a facut acesta cu banii

B1 B1,
Descoperire impresionanta a unui barbat din Timis. A gasit 95.000 de euro intr-un dulap cumparat online. Ce a facut acesta cu banii

Un barbat din Timis a facut o descoperire extraordinara intr-un dulap pe care l-a cumparat online, de la un alt barbat din Arad. Acesta a gasit 95. 000 de euro in mobila pe care o cumparase de pe un sit. continuă pe B1

Un barbat din Timis a cumparat un dulap la mana a doua. Dupa o saptamana a facut o descoperire incredibila. Nu mi-a venit sa cred!

Un barbat din judetul Timis a cumparat un dulap la mana a doua. Dupa o saptamana a facut o descoperire incredibila. Samuel Stanici, un tanar de 33 de ani din Timis, crescut intr-o familie cu 12 copii .

Situatia dramatica a unui barbat in scaun cu rotile din Gorj. ANAF l-a obligat sa renunte la cantatul la pian pentru pensie

Un barbat din Gorj este pus in situatia de a alege intre pensia data de stat pentru faptul ca este in scaun cu rotile si pasiunea lui de a canta. Acest lucru se intampla pentru ca ANAF a decis ca orice.

Masina unui politist din Arad a fost VANDALIZATA! Trei tineri, cercetati sub control judiciar

Autoturismul personal al unui politist din Nadlac a fost vandalizat de trei tineri din Arad. Politistul si-a gasit autoturismul acoperit cu vopsea verde, iar paguba depaseste sapte mii de lei, potrivit.

Incendiu de proportii in parcarea unui bloc din Capitala. Mai multe masini au ars

Incendiu de proportii in parcarea unui bloc din Capitala. Trei masini au ars dupa ce un transformator de curent a luat foc, iar flacarile s-au extins la autoturisme. Unul dintre proprietari se afla la volan ca.

Cadavrul unui barbat, gasit in Muntii Bihorului. Dupa investigatii, un padurar a fost arestat preventiv, acuzat de omor

Un bihorean in varsta de 29 ani din comuna bihoreana Budureasa, padurar la un ocol silvic privat, a fost arestat preventiv la sfarsitul saptamanii trecute, acuzat ca a ucis in bataie un barbat al carui cadavru a fost gasit martea trecuta intr-o padure de la marginea localitatii, situata la poalele Muntilor Bihorului.

Tragedie in Iasi! Un barbat a fost gasit spanzurat

Un barbat a fost gasit spanzurat in localitatea Chicerea, din Iasi. Mai multi politisti, criminalisti si un echipaj medical au ajuns la fata locului, potrivit bzi. Momentan nu se cunosc.

Lovit de o masina si calcat de o alta. Sfarsitul tragic al unui barbat pe trecerea de pietoni

In urma accidentului, victima, un barbat de 66 de ani, a suferit rani grave si a decedat cateva ore mai tarziu pe patul de spital.

Caz socant: Un barbat din Marea Britanie a murit dupa ce a fost muscat de o pisica

Un barbat a murit dupa ce a fost muscat de o pisica, in timp ce se afla in vacanta in Maroc. Dupa muscatura animalului, barbatul originar din Marea Britanie a facut rabie si a murit, informeaza.

Un barbat din Roman, cu arsuri pe circa 30% din suprafata corporala, n urma unei explozii n garsoniera sa

Un barbat de 41 ani, din municipiul Roman, a suferit arsuri pe circa 30% din suprafata corpului, in urma unei explozii din garsoniera sa, a declarat, sambata dimineata, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ISU Neamt, capitanul Andrei Grancea, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )