Libnet.ro
UNICEF

18:30

Descoperire incredibila facuta de romani, cu privire la o boala care omoara un milion de oameni anual

Antena3 Antena3,
Descoperire incredibila facuta de romani, cu privire la o boala care omoara un milion de oameni anual

Cercetatori de la Universitatea Sapientia Cluj si UMF Targu-Mures au gasit o metoda prin care se obtine, cu putina apa, o cantitate mai mare de artemisinina, substanta folosita in medicamentul ce trateaza malaria, in. continuă pe Antena3

Descoperire incredibila facuta de cercetatori. Ce s-a aflat despre structura ADN-ului

Cercetatorii au descoperit existenta unei noi structuri ADN, structura ce nu a mai fost vazuta niciodata in celule umane vii. Descoperirea a ceea ce este descris ca un nod rasucit al ADN-ului in.

Descoperire inedita a unor cercetatori din Cluj si Mures in lupta contra bolii care omoara un milion de oameni anual

Universitari din Cluj si Mures au descoperit o metoda prin care, cu ajutorul unei ciuperci, se obtine o cantitate mai mare de artemisinina, substanta folosita in medicamentul ce trateaza malaria. Cercetarea lor a fost publicata intr-una dintre cele mai citate reviste stiintifice din lume, Frontiers in Plant Science.

Creatura care omoara intr-o zi mai multi oameni decat au ucis rechinii intr-o suta de ani. E probabil si la tine in casa

Exista o creatura care ucide in fiecare zi mai multi oameni decat au omorat rechinii intr-o suta de ani. Si e peste tot. Este vorba despre banalul tantar. Statistica apare intr-un articol postat de m.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )