Libnet.ro
UNICEF

23:00

Creatura care omoara intr-o zi mai multi oameni decat au ucis rechinii intr-o suta de ani. E probabil si la tine in casa

Antena3 Antena3,
Creatura care omoara intr-o zi mai multi oameni decat au ucis rechinii intr-o suta de ani. E probabil si la tine in casa

Exista o creatura care ucide in fiecare zi mai multi oameni decat au omorat rechinii intr-o suta de ani. Si e peste tot. Este vorba despre banalul tantar. Statistica apare intr-un articol postat de m. continuă pe Antena3

Descoperire incredibila facuta de romani, cu privire la o boala care omoara un milion de oameni anual

Cercetatori de la Universitatea Sapientia Cluj si UMF Targu-Mures au gasit o metoda prin care se obtine, cu putina apa, o cantitate mai mare de artemisinina, substanta folosita in medicamentul ce trateaza malaria, in.

Care sunt regiunile in care pensionarii sunt cu mult mai multi decat salariatii? Ce se intampla in 10-15 ani?

Contextul in care guvernantii discuta desfiintarea Pilonului II de pensii: de 20 de ani, numarul de salariati in Romania este mai mic decat cel al pensionarilor si sunt regiuni in care raportul ajunge si la 1,5 pensionari la un salariat. Situatia inca.

Spitalul WPK din Viena: Avem cu 15% mai multi pacienti romani tratati in primul trimestru al anului

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, a tratat in primul trimestru al anului cu 15% mai multi pacienti romani, raportat la aceeasi perioada a anului trecut. Tratamentele oncologice au fost solicitate de catre 60%.

Coreea de Nord: Accident GRAV de transport. Mai multi chinezi s-ar numara printre victime

Un accident grav de transport a avut loc, duminica seara, in provincia Hwanghae de Nord din Coreea de Nord, mai multi turisti chinezi aflandu-se printre victime. Anuntul a fost facut luni de ministerul de.

Accident grav de transport in Coreea de Nord/ Mai multi chinezi s-ar numara printre victime

Un accident grav de transport a avut loc in Coreea de Nord, mai multi turisti chinezi aflandu-se printre victime, a anuntat luni ministerul de Externe de la Beijing, citat de Reuters.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Mai multi protestatari au stat in cap, in fata Guvernului, in semn de protest dupa defilarea in stil comunist de la Simfonia Lalelelor (FOTO)

Defilarea in stil comunist de la festivalul Simfonia Lalelelor din Pitesti, culminata cu momentul in care o fetita de trei ani a fost pusa de profesoara sa stea in cap, pe ciment, pentru a o distra pe.

Toronto: O camioneta a intrat in multime. Bilant provizoriu: 4 morti, mai multi raniti (VIDEO)

UPDATE: Unul dintre martori a confirmat ca soferul a intrat cu vehiculul pe trotuar si a inceput sa-i puna la pamant pe trecatori. Suntem cu inima alaturi de cei care au avut de suferit, a.

Tot mai multi romani isi infasoara mainile sau picioarele cu folie de aluminiu. Care este motivul

Tot mai multa lume a ajuns sa recurga la un truc simplu, dar de-a dreptul miraculos. Afla ce se intampla daca impachetezi cu folie de aluminiu mainile si picioarele. Astfel, ia o rola de folie de aluminiu si.

DATELE CONFIRMA: Romanii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )