Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperire socanta. Un om de afaceri cunoscut a fost gasit impuscat in cap

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta. Un om de afaceri cunoscut a fost gasit impuscat in cap

Descoperire socanta. Omul de afaceri Iurii Luncasu, persoana din anturajul fostului lider PDM Vlad Plahotniuc, a murit in seara zilei de sambata, 18 august, fiind gasit impuscat in cap. Se pare. continuă pe Antena3

Un om de afaceri, apropiat al fostului lider Vlad Plahotniuc, a fost gasit impuscat in cap pe un camp in apropiere de Chisinau

Iurie Luncasu, patronul unei companii care detine un imobil impunator in zona televiziunii din Chisinau - cunoscut in presa mai mult drept Casa Alba - si apropiat de fostul lider democrat Vlad Plahotniuc, a fost gasit impuscat in cap sambata seara intr-un camp in apropiere de Chisinau, informeaza duminica Ziarul National, citat de Agerpres. Informatia a fost confirmata pentru publicatia mentionata de angajati ai Inspectoratului de Politie Buiucani.

Un apropiat al lui Vlad Plahotniuc a fost gasit impuscat in cap pe un camp din apropiere de Chisinau

Iurie Luncasu, patronul unei companii care detine un imobil impunator in zona televiziunii din Chisinau - cunoscut in presa mai mult drept Casa Alba - si apropiat de fostul lider democrat Vlad Plahotniuc, a fo.

Un oligarh moldovean apropiat de Vladimir Plahotniuc, gasit iMPUSCAT iN CAP pe un camp de langa Chisinau. Presa de peste Prut sugereaza ca ar fi vorba despre o sinucidere (VIDEO)

Iurie Luncasu, un apropiat al oligarhului moldovean Vladimir Plahotniuc si patronul companiei care detine celebra Casa Alba de la Chisinau, a fost gasit impuscat in cap, sambata seara, in apropiere.

Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, gasit impuscat in cap

Omul de afaceri Iurii Luncasu, persoana din anturajul fostului lider PDM Vlad Plahotniuc, a murit in seara zilei de sambata, 18 august, fiind gasit impuscat in cap.

Descoperire socanta in Bulgaria: 75 de kilograme de cocaina, ascunse in cutii cu banane O parte din cutii ar fi fost deja trimise in Romania (VIDEO)

Descoperire socanta facuta de politistii bulgari! Acestia au descoperit 75 de kg de cocaina ascunse in cutii cu banane intr-un depozit de fructe si legume din Burgas, relateaza B1TV.

Moarte SOCANTA in Capitala! A fost gasit mort intr-un pasaj imediat dupa ce a iesit din spital

Un barbat a fost gasit mort intr-un pasaj din Bucuresti. Decesul sau a avut loc la scurt timp dupa ce a plecat dintr-un spitalin care era internat.

Tragedie in lumea sportului: Un cunoscut sportiv, gasit MORT, intr-o camera de hotel! (FOTO)

Tragedie in lumea sportului. Un tanar sportiv de doar 20 de ani, a fost gasit mort, duminica dimineata, in camera lui de hotel din Franta, informeaza mirror. co. uk.

Alpinistul Zsolt Torok a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Ce recorduri stabilise la nivel mondial

Alpinistul Zsolt Torok, care fusese dat disparut in Muntii Fagaras, a fost gasit mort de echipajele de salvamontisti. Ministrul de Interne Mihai Fifor a anuntat moartea lui printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook. Zsolt Torok avea 45 de ani si stabilise mai multe recorduri in alpinismul romanesc si cel mondial. Alpinistul Zsolt Torok .

Celebrul alpinist Torok Zsolt, care a doborat mai multe recorduri, a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu

Alpinistul a carui disparitie a fost anuntata sambata dimineata la 112 a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu, au anuntat reprezentantii salvamont Sibiu. Potrivit acestora, este vorba de celebrul Torok Zsolt, care a dobarat mai multe recorduri in alpinismul romanesc si mondial.

Zsolt Torok a murit. Celebrul alpinist roman avea 45 de ani. A fost gasit pe o portiune de creasta abrupta din Muntii Fagaras

Cunoscutul alpinist roman Zsolt Torok a murit. Avea 45 de ani si fusese dat disparut de familie. Alpinistul disparusein Muntii Fagaras, unde a fost gasit decedat, a anuntat sambata seful.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )