Libnet.ro
UNICEF

00:07

Descoperire socanta in apropierea unui spital din judetul Galati

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in apropierea unui spital din judetul Galati

Un barbat de 47 ani a fost gasit mort in zona cladirii sectiei pentru bolnavi cronic a Spitalului din Ivesti, a declarat luni directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi. Am fost. continuă pe Antena3

Descoperire socanta in Vrancea. A fost gasit fara viata intr-un parau

Un barbat in varsta de 60 de ani, din satul Feldioara, comuna Tanasoaia, a fost gasit decedat, luni dupa-amiaza, in albia unui parau din localitate, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

Continua furturile de lemn din padurile din judetul Galati. Politistii au surprins un barbat care taia copaci cu drujba

Un barbat de 38 de ani este cercetat pentru taiere ilegala de arbori si furt de material lemnos, dupa ce satenii din comuna galateana BerestiMeria au sesizat Politia in legatura cu faptul ca o persoana necunoscuta taie copaci in padurea din vecinatatea localitatii.

Cristian Sima, brokerul fugar, OPERAT intr-un spital din Elvetia: E o fabrica de medicina

Brokerul fugar Cristian Sima a fost operat intr-un spital din Elvetia. El povesteste intr-o postare pe Facebook cum functioneaza o fabrica de medicina. Gata!!!! Internat vineri la 9 dimineata.

Incident socant in parcarea unui mall din Ploiesti. Doi tineri au fost injunghiati. Agresorii au fost prinsi

Politistii din Ploiesti fac anchete pentru a depista doi frati, care, in timpul noptii de vineri spre sambata, au injunghiat doi tineri in parcarea unui mall din oras. Dupa comiterea faptei, cei doi.

Incident socant in parcarea unui mall din Ploiesti. Doi tineri au fost injunghiati. Agresorii sunt liberi

Politistii din Ploiesti fac anchete pentru a depista doi frati, care, in timpul noptii de vineri spre sambata, au injunghiat doi tineri in parcarea unui mall din oras. Dupa comiterea faptei, cei doi.

Descoperire socanta in Mexic!19 cadavre, intr-o groapa comuna

Cel putin 19 cadavre si doua cranii au fost gasite intr-o groapa comuna din statul Jalisco din vestul Mexicului, au transmis joi autoritatile judiciare locale, relateaza AFP. Corpurile neinsufletite a 16.

O scoala din judetul Olt a ars din temelii. Mai multi copii au incendiat cladirea (VIDEO)

Cladirea unei foste scoli din din cartierul Vartop din orasul Corabia a ars din temelii, in urma unui incendiu provocat de un grup de copii din zona, potrivit realitateadeolt. net. Pompierii s-au zbatut timp de.

Un lift in care se aflau trei persoane ar fi cazut in gol la un spital din Craiova. Care e starea victimelor

Un lift ar fi cazut in gol la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova,potrivit jurnalulolteniei. ro. in lift erau trei persoane si, din fericire, niciuna dintre ele nu a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )