Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperire socanta! Bucati din trupul unei fete de 13 ani, gasite in saci de plastic, langa o canalizare. Daniela disparuse doar cu o zi inainte

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta! Bucati din trupul unei fete de 13 ani, gasite in saci de plastic, langa o canalizare. Daniela disparuse doar cu o zi inainte

Descoperire socanta! Bucati din trupul unei adolescente in varsta de 13 ani au fost gasite ascunse in saci de plastic si aruncate in apropierea unei canalizari. Angeles Daniela Parra fusese data disparut. continuă pe Antena3

Descoperire socanta in judetul Ilfov! Un cadavru uman gasit intr-un sac, pe camp

Descoperire socanta facuta de autoritati! Un cadavru uman a fost gasit pe camp, in zonalocalitatii Darasti,judetul Ilfov. Se pare ca acesta a fost ascuns intr-un sac si aruncat pe.

Descoperire socanta intr-un lac din Caracal. Ramasite si haine gasite intr-o valiza

Descoperire socanta intr-un lac din Caracal, dupa ce presupusul criminal a fost retinut. Ramasite de oase, haine si incaltaminte au fost gasite intr-o valiza, intr-un lac aflat la un kilometru de.

Politistul care i-a spus Alexandrei sa nu mai tina linia ocupata este tatal unei fete de 13 ani

Un fragment din stenogramele convorbirii dintre Vasilica Viorel Florescu, operator al Serviciului National de Urgenta - 112, si Alexandra au socat, astazi, publicul prin aparenta nepasare pe care acesta a manifestat-o fata de situatia fetei, indemnand-o sa nu mai tina linia ocupata.

Uciderea unei fete de 15 ani a dus la schimbarea legilor in Serbia inchisoare pe viata pentru criminali si violatori

Un caz similar celui de la Caracal - uciderea unei fete de 15 ani - petrecut in Serbia in urma cu 5 ani a dus la schimbarea legilor in acesta tara. Legea, care poarta numele adolescentei, Tijana, prevede inchisoarea pe viata fara drept de eliberare conditionata pentru criminali si violatori.

Tatal unei fete disparute de 20 de ani: Sa-mi gaseasca copilul! Cine ne aduce noua fetele inapoi?

Nelu Genes, tatal unei fete disparute in urma cu 20 de ani, a vorbit la Antena 3 despre drama familiei sale. Fiica mea a fost tinuta in comuna Visina 5 zile pana a fost trecuta granita in Bulgaria.

Pe 1 iunie, mama unei fete rapite si ucise o implora pe Carmen Dan sa se ocupe de cazul Luizei din Caracal: Vreti ca si aceasta familie sa pateasca la fel?

Pe 1 iunie anul acesta, Alina Vasile, mama unei fete rapite si omorata in urma cu doua decenii a postat pe Facebook un mesaj catre Carmen Dan, sefa de atunci a Ministerului de Interne, in care ii cerea sa faca uz de functie si sa se ocupe de cazul Luizei Melencu, fata disparuta in aprilie in Caracal.

LE VIF: UE critica aspru arestarile de la Moscova din timpul unei manifestatii

Uniunea Europeana a criticat aspru cele peste 1. 000 de arestari facute de politia rusa la Moscova in timpul unei manifestatii a opozitiei pentru alegeri libere, intr-un comunicat difuzat in noaptea de sambata spre duminica, scrie Rador, citand Le Vif.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )