Libnet.ro
UNICEF

13:00

Descoperire socanta in Capitala. Un barbat a fost gasit spanzurat

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Capitala. Un barbat a fost gasit spanzurat

Descoperire socanta vineri dupa amiaza in Capitala. Cadavrul unui barbat a fost gasit in zona Diham. Acesta a fost gasit spanzurat, iar autoritatile au precizat ca este vorba despre un. continuă pe Antena3

Si-a pus capat zilelor la numai 22 de ani dupa o deceptie in dragoste. A fost gasit spanzurat de tatal sau

Un tanar de numai 22 de ani, din municipiul Targu Jiu, si-a pus capat zilelor in urma unei deceptii in dragoste. Acesta a fost gasit de catre tatal sau.

Descoperire socanta in Vaslui. Un cioban a fost gasit mort intr-o fantana

Un cioban in varsta de de 55 de ani, din judetul Vaslui, a fost gasit mort, joi, de catre fratele sau intr-o fantana din apropierea locuintei in momentul in care s-a dus.

Barbat gasit spanzurat in padurea din zona Diham

Un barbat a fost gasit spanzurat in padurea din zona Diham. Descoperirea a fost descoperita de un militar in timpul unei aplicatii. Politia a demarat o ancheta.

Un barbat a fost gasit in podul casei unor vecini in timp ce voia sa se sinucida

Barbatul avea o funie infasurata in jurul gatului cand au sosit politistii,acestia fiind cei care l-au dezlegat si l-au coborat din pod.

Descoperire macabra. Cadavrul unui roman a fost gasit fara maini si fara cap, intr-un oras din Italia

Descoperire macraba in Caltagirone, Italia. Cadavrul unui roman a fost gasit fara cap si fara maini, pe 8 decembrie. Din primele informatii este vorba despre un barbat in.

Un roman a fost gasit mort pe un camp din Italia. Cum a fost descoperit trupul barbatului

Un barbat, in varsta de 49 de ani, fara adapost, a fost gasit fara suflare, miercuri dimineata, pe un camp din spatele uzinei Enel din Chivasso, langa Torino. Romanul a fost g?.

Un cioban din Vaslui a fost gasit mort intr-o fantana

Un cioban, in varsta de 55 de ani, din judetul Vaslui, a fost gasit mort intr-o fantana din apropierea locuintei, acesta fiind gasit de fratele sau. Dupa ce barbatul a alertat.

SOC iN POLITICA! A fost gasit iMPUSCAT iN CAP! Se ia in calcul SINUCIDEREA! (FOTO)

Tragedie in administratia Trump. Un politician republican a fost gasit impuscat in cap. Dan Johnson, reprezentant al statului Kentucky, era acuzat de comiterea unor violente sexuale asupra unei.

Un ales republican din Kentucky, acuzat de violente sexuale impotriva unei adolescente, a fost gasit mort / Probabil o sinucidere

Un reprezentant republican din Kentucky, acuzat de violente sexuale impotriva unei adolescente, a fost gasit mort miercuri, impuscat in cap, probabil o sinucidere, afirma autoritatile, in presa locala, citata de AFP.

Un parlamentar american acuzat de hartuire sexuala a fost gasit mort. Politicianul s-a impuscat in cap

Un congresman republican din Kentucky, acuzat de violente sexuale la adresa unei adolescente, a fost gasit miercuri mort, impuscat in cap, 'probabil o sinucidere', potrivit autoritatilor, au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )