Libnet.ro
UNICEF

11:00

Descoperire socanta in curtea Spitalului Obregia

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in curtea Spitalului Obregia

Politistii de la Serviciul Investigatii Criminale sector 4 au depistat miercuri trupul unei femei, declarata disparuta in urma cu cateva zile, in incinta Spitalului Obregia din Capitala, a anuntat Politia Ca. continuă pe Antena3

Cadavrul unei femei a fost gasit n curtea Spitalului Alexandru Obregia din Bucuresti

Politistii de la serviciul Omoruri si procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar de moarte suspecta dupa ce, miercuri, a fost descoperit, in curtea Spitalului Alexandru Obregia din Bucuresti, cadavrul unei femei care initial disparuse din unitate, relateaza Mediafax.

UPDATE Femeia gasita moarta n curtea Spitalului Alexandru Obregia din Bucuresti era internata voluntar n unitatea medicala unde i s-a sesizat disparitia n urma cu sase zile

Politistii de la serviciul Omoruri si procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar de moarte suspecta dupa ce, miercuri, a fost descoperit, in curtea Spitalului Alexandru Obregia din Bucuresti, cadavrul unei femei care initial disparuse din unitate, relateaza Mediafax. Femeia, in varsta de 63 de ani, era diagnosticata cu schizofrenie paranoida si se internase voluntar.

Descoperire SOCANTA in curtea unei manastiri din ROMANIA! Incredibil ce a iesit din PAMANT! Oamenii si-au facut CRUCE (FOTO)

O descoperire neasteptata a avut loc in curtea Manastirii Frumoasa din Iasi! Arheologiicare lucrau la restaurarea edificiului religios au dat peste un mormant, despre care se crede ca dateaza din.

PREMIERA MEDICALA. Helesteu, construit in curtea Spitalului de Urgenta Craiova. Vrei sa faci ceva frumos si nu esti lasat (FOTO)

Alin Demetrian, managerul interimar al Spitalului de Urgenta din Craiova, si-a dorit foarte mult sa existe un helesteu in curtea institutiei. Zis si facut! A demarat lucrarile la finele saptamanii, desi nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )