Libnet.ro
UNICEF

13:00

Descoperire SOCANTA in curtea unei manastiri din ROMANIA! Incredibil ce a iesit din PAMANT! Oamenii si-au facut CRUCE (FOTO)

B1 B1,
Descoperire SOCANTA in curtea unei manastiri din ROMANIA! Incredibil ce a iesit din PAMANT! Oamenii si-au facut CRUCE (FOTO)

O descoperire neasteptata a avut loc in curtea Manastirii Frumoasa din Iasi! Arheologiicare lucrau la restaurarea edificiului religios au dat peste un mormant, despre care se crede ca dateaza din. continuă pe B1

Descoperire socanta in curtea Spitalului Obregia

Politistii de la Serviciul Investigatii Criminale sector 4 au depistat miercuri trupul unei femei, declarata disparuta in urma cu cateva zile, in incinta Spitalului Obregia din Capitala, a anuntat Politia Ca.

Situatie socanta intr-o tabara din Arges. Acoperisul unui foisor a cazut peste un copil

Un copil aflat in incinta unei tabere din localitatea argeseana Bughea de Sus a fost ranit, duminica, de acoperisul unui foisor care a cazut peste el. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru.

Povestea unei tinere din Romnia care a fost rapita la Londra si silita sa se prostitueze: Am fost fericita cnd traficantii au fost arestati, dar nemultumita de sentinte. Presupun ca nimic nu e just n viata asta

Povestea unei tinere romance care a ajuns victima a unei retele de trafic de femei, fiind silita sa se prostitueze la scurt timp dupa ce a plecat la Londra pentru studii este relatata pe larg de jurnalistii de laBBC News. Ana a plecat din Romania cu intentia de a-si continua studiile in capitala Marii Britanii, dar, mai intai avea nevoie de bani asa ca a avut mai multe slujbe temporare: ospatarita, femeie de serviciu, meditator la matematica. Apoi, intr-o zi de martie din 2011 a fost rapita in plina strada, dusa in Irlanda de Nord unde a trait iadul timp de noua luni.

PREVIZIUNE APOCALIPTICA! Celebra prezicatoare din ROMANIA a dezvaluit cand va avea loc MARELE DEZASTRUL: Vor fi sute de MORTI

Celebra clarvazatoare din Romania Maria Ghiorghiu sustine ca a prezis in urma cu cateva zile cutremurul catastrofal de 6,9 grade care a macinat duminica Indonezia. Scriam in urma cu o saptamana un.

De unde dracu au politicienii din Romania atatia bani, tinand cont ca multi sunt bugetari????

De unde dracu au politicienii din Romania atatia bani, tinand cont ca multi sunt bugetari?, este intrebarea pe care si-o pune Alin Coiotu Dinca, intr-o postare pe Facebook. Solistul formatiei.

Care sunt cele mai puternice restaurante din Romania

Piata de restaurante din Romania este evaluata la peste 2,1 miliarde de euro anual, in contextul in care aceasta este puternic fragmentata, cu o serie de nume internationale si romanesti in varful.

Descoperire socanta in Bistrita-Nasaud. Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost gasit in apropierea unui rau

Cadavrul unei tinere de 21 ani a fost gasit marti seara in apropierea raului Bistrita Ardeleana, in cartierul Viisoara din municipiul Bistrita, cauza decesului urmand sa fie stabilita in urma.

Barbatul care a EVADAT de la sediul unei instante din Bucuresti a fost prins! INCREDIBIL unde a fost gasit de politisti

Barbatul care a evadat ieri din sediul Judecatoriei Sector 3 a fost depistat pe strada, pe raza Sectorului 3. in prezent, acesta se afla in custodia politistilor. Potrivit politistilor, barbatul era.

Parlamentul, cea mai mare banca din Romania? Dezvaluiri uluitoare

Parlamentul s-a transformat intr-una dintre cele mai mari banci. O raita prin declaratiile de avere ale alesilor arata sumele incredibil de mari pe care acestia le-au dat cu imprumut cu.

Cum sa construiesti mai putin, pe aceiasi bani: Largirea unei strazi din Capitala costa tot 10 milioane de euro, desi s-a renuntat practic la jumatate din proiectul scos initial la licitatie si pentru care constructorul a depus oferta

Proiectul actual de largire a Soselei Fabrica de Glucoza din Capitala va costa tot 10 milioane de euro, desi lucrarile au fost injumatatite fata de proiectul initial scos la licitatie si pentru care constructorul castigator a depus oferta. Autoritatile bucurestene au decis anii trecuti, dupa ce au lansat licitatia si constructorii au depus ofertele finale, sa renunte la realizarea unui drum colector, a circa 400 de locuri de parcare si a unei bretele cu doua benzi dinspre Calea Floreasca. in ciuda modificarilor, licitatia nu a fost anulata si relansata, ci contractul a fost semnat asa. Acum constructorul a realizat noul proiect, mai putin complex, dar Primaria anunta ca valoarea contractului este aceeasi cu cea din oferta licitatiei pentru proiectul initial.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )