Libnet.ro
UNICEF

20:00

Descoperire socanta pe marginea unui canal din judetul Arges

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta pe marginea unui canal din judetul Arges

Cadavrul unui barbat a fost gasit, joi dimineata, pe marginea unui canal din localitatea argeseana Calinesti. Politistii fac cercetari pentru identificarea persoanei decedate, insa ancheta este dificila. continuă pe Antena3

Descoperire SOCANTA in fata Ministerului Justitiei: Toata lumea a fost ULUITA(FOTO, VIDEO)

Descoperire socanta in fata Ministerului de Justitie, chiar inainte ca Tudorel Toader sa isi faca aparitia. Jurnalistii au gasit un sarpe de un metru si jumatate in iarba, informeaza B1.

Angajat al unui hotel din Mamaia, amendat din cauza unei glume proaste

Un angajat al unui hotel din statiunea Mamaia, in varsta de 19 ani, a fost amendat cu 1. 000 de lei dupa ce a alertat in fals autoritatile, sunand in noaptea de duminica spre luni la 112 si anuntand ca o pe.

Noi detalii socante in cazul masacrului din judetul Gorj

Descoperire-soc a anchetatorilor in cazul masacrului de la Gorj. Politista care si-a ucis copilul si mama a luat pistolul lasat de sotul sau pe masa. Femeia de 33 de ani ar fi folosit arma sotului sau, d.

Un om al strazii, care isi face veacul langa ruinele unui palat din Galati, a marturisit ca in unele nopti se intampla acolo ceva de-a dreptul halucinant

La prima vedere ar putea sa para doar o ruina, dar in realitate Palatul Gheorghiu din Galati ascunde o adevarata tragedie dincolo de ziduri. Despre acest palat uitat de timp se spune ca ar fi bantuit de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )