Libnet.ro
UNICEF

18:31

Descoperire socanta. Un sicriu a fost gasit pe marginea drumului

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta. Un sicriu a fost gasit pe marginea drumului

Descoperire incredibila facuta de reporterii Antena 3 pe drumul national 67. in timpul documentarii unui material, au gasit resturi dintr-un sicriu si mai multe oase pe marginea soselei. Chiar la doi pasi. continuă pe Antena3

FOTO Descoperire sinistra la Craiova. Unde a fost gasit, abia dupa doua zile, piciorul unei femei omorate intr-un accident rutier

O fetita de numai 12 ani a gasit din intamplare piciorul unei femei ucise intr-un accident rutier in seara zilei de duminica, 15 iulie.

DOLIU pentru filmul ROMANESC! Un mare ACTOR a plecat la CERURI! A fost gasit fara viata in CADA

Actorul pitestean Dumitru Dragan a fost gasit mort in casa, trupul sau fiind gasit in cada de catre pompieri. Actorul avea 79 de ani si locuia singur. Pompierii au fost chemati de fiul actorului,.

Tragedie in sport. A plecat la un turneu de rugby si a fost gasit mort dupa o saptamana

Petru Panait, profesor si antrenor de rugby, a fost gasit mort in albia raului Moldova. Acesta a fost dat disparut de familie in data de 9 iulie. Petru Panait s-a deplasat in data de 6 iulie in orasul G.

Italia: Un roman a fost gasit mort in pat cu un cutit infipt in piept

Un roman din orasul Vigasio, provincia Verona, Italia, a fost gasit mort in pat cu un cutit infipt in piept, trupul acestuia fiind descoperit de catre sotia sa alaturi de care locuia impreuna cu cei trei.

inca un roman mort in Italia. A fost gasit in pat, cu un cutit infipt in piept

Un muncitor agricol de origine romana, care traia la Vigasio, provincia Verona, din Veneto, a fost gasit fara viata, cu o lama de cutit infipta in piept, informeaza rotalianul. com. Trupul.

Sportul romanesc este in doliu: Un antrenor a fost gasit mort in apele raului Moldova

Profesorul si antrenorul de rugby Petru Panait a fost gasit mort in raul Moldova, informeaza realitateadesuceava. net. Barbatul fusese dat disparut de familie inca din data de 9 iulie, dupa ce, cu trei zile.

Crima odioasa in Republica Moldova. Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o fantana. Corpul era taiat in bucati

Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o fantana din Republica Moldova. Politistii cautau victima, care era data disparuta, in toate gospodariile din localitate, iar pe peretii unei case au observat.

Descoperire socanta in Craiova. Piciorul unei femei lovite de masina a fost gasit pe acoperisul unei case

Doua zile au cautat anchetatorii piciorul unei victime dintr-un accident rutier petrecut in cartierul Mofleni din Craiova. Marti l-au gasit pe acoperisul unei case. Potrivit anchetatorilor, un barbat a lovit o.

A murit Dumitru Dragan. Actorul a fost coleg de promotie cu Stela Popescu si Sebastian Papaiani. Trupul neinsufletit a fost gasit in cada

Dumitru Dragan 79 de ani), unul dintre cei mai iubiti actori ai Teatrului Al. Davila din Pitesti si fost coleg de promotie cu Stela Popescu si Sebastian Papaiani, a incetat din viata. Trupul sau neinsufletit a fost gasit luni, in cada din apartmanetul sau. Din primele informatii, cauza decesului ar fi infarct sau accident vascular.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )