Libnet.ro
UNICEF

10:00

Descoperire socanta in Vrancea, in ziua alegerilor prezidentiale. A fost gasita fara suflare chiar de soacra sa

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Vrancea, in ziua alegerilor prezidentiale. A fost gasita fara suflare chiar de soacra sa

Politistii vranceni fac cercetari dupa ce o tanara de 25 de ani, din comuna Vidra, a fost gasita decedata, duminica dimineata, in locuinta pe care aceasta o impartea cu viitoarea soacra, a informat In. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tragedii in Dolj, in ziua alegerilor prezidentiale. Un alt barbat a murit in apropierea sectiei de votare

Un alt batran a murit in ziua in care mergea sa voteze, duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Barbatul, un batran de 81 de ani, a murit in apropierea sectiei de.

Incident surprinzator in ziua alegerilor prezidentiale. A amenintat ca arunca in aer cladirea!

Incident grav in judetul ConstanAproximativ 30 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din judetul Constanta, dupa ce un barbat de 78 de ani a dat drumul la gazul din butelie si ameninta ca arunca in aer.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, mesaj pentru romani in ziua alegerilor prezidentiale

Olguta Vasilescu a votat duminica dimineata, la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, alaturi de Viorica Dancila. Fostul ministru al Muncii a declarat ca a votat pentru o Romanie.

Accident tragic in ziua alegerilor prezidentiale! Un barbat a murit dupa ce a cazut cu masina intr-un parau

Un barbat a murit duminica seara, dupa ce a cazut cu masina intr-un parau, in comuna Tulghes, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Harghita, Alina.

VREMEA. Cum va fi vremea duminica, in ziua alegerilor prezidentiale

Vremea va fi rece in sudul, centrul si estul tarii, chiar deosebit de rece in Moldova si estul Transilvaniei, vor fi temperaturi negative in urmatoarele 24 de ore. in zona montana.

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminica, 24 noiembrie 2019 LIVE. Surpriza uriasa in ziua alegerilor

In duminica alegerilor prezidentiale, pe 24 noiembrie 2019, romanii care si-au incercat norocul si au completat un bilet la jocul 6 din 49, ar putea afla daca sunt marii castigatori ai potului cel mare, pus la dispozitie de Loteria Romana. De asemenea, si-n aceasta zi, cea care coincide cu turul al doilea al prezidentialelor, au .

Carmen Iohannis a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale. De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis FOTO

Romanii isi aleg astazi viitorul conducator al tarii, avand posibilitatea de a pune stampila pe unul dintre cei doi candidati, in al doilea scrutin electoral. Pe buletinele de vot exista cele doua variante, ale candidatilor ajunsi in turul 2, si anume Klaus Iohannis, din partea PNL, si Viorica Dancila, candidatul PSD. Actualul sef al statului .

VRANCEA Prezenta la vot in turul al doilea la alegerilor prezidentiale 2019

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie.

Call center-ul Antena 3 va fi deschis si in ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Call center-ul Antena 3 va fi deschis si in ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Daca observati nereguli sau asistati la incidente neobisnuite in sectiile de votare ne puteti suna la.

Ce scrie in programele celor doi candidati din turul doi al alegerilor prezidentiale. Care sunt punctele forte pentru Iohannis si Dancila

Este ziua decisiva pentru Romania. Astazi romanii isi pot vota urmatorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Ultimii ramasi in cursa electorala sunt Klaus Iohannis, candidat din partea PNL si Viorica Dancila, care reprezinta PSD. Urnele de vot se inchid in aceasta seara, la ora 21. 00, ora locala. Turul 2: Klaus Iohannis vs. Viorica Dancila Romanii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )