Libnet.ro
UNICEF

12:00

Carmen Iohannis a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale. De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis FOTO

Playtech Playtech,
Carmen Iohannis a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale. De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis FOTO

Romanii isi aleg astazi viitorul conducator al tarii, avand posibilitatea de a pune stampila pe unul dintre cei doi candidati, in al doilea scrutin electoral. Pe buletinele de vot exista cele doua variante, ale candidatilor ajunsi in turul 2, si anume Klaus Iohannis, din partea PNL, si Viorica Dancila, candidatul PSD. Actualul sef al statului . continuă pe Playtech

VIDEO Pregatiri pentru turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Aproape 382.000 de buzoieni au drept de vot

Cele 420. 316 buletine de vot repartizate judetului Buzau pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale au ajuns in depozitul special amenajat la sediul Institutiei Prefectului.

Carmen Iohannis a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale: Nu subestimati ziua de astazi

Carmen Iohannis a votat, duminica, la Sibiu. Sotia presedintelui a declarat la iesirea de la urne ca ii invita pe romani sa voteze si sa transforme ziua de azi intr-una de glorie. Am votat si ma simt.

Lovitura de teatru. Un fost ministru din Guvernul PSD il sustine pe Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Toma Petcu, fost ministru al Energiei in Guvernul Tudose, a anuntat ca il va sustine pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook. Ieri, 21.

EXIT POLL BEC 21.00 Turul doi ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Turul doi Rezultate BEC Turul doi. CIFRELE si PROCENTELE reale sunt aici

00 Turul doi ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Turul doi Rezultate BEC Turul doi. Romanii aleg duminica presedintele tarii pentru urmatorii 5 ani. Batalia se duce intre Klaus Iohannis si Viorica.

Iohannis: Daca voi reusi in turul doi al alegerilor, vom avea si presedintele si premierul din PNL, iar influenta Romaniei va fi considerabil mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la Zagreb, unde a participat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din cadrul Partidului Popular European PPE).

Clujul, locul II pe tara la prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Ilfovul este pe primul loc

Prezenta la vot in judetul Cluj la turul al doilea al alegerilor prezidentiale a fost de 46,85 % la ora 17. S-a depasit astfel prezenta la vot din turul II al prezidentialelor din 2014.

BACAU Prezenta la vot in turul al doilea la alegerilor prezidentiale 2019

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie.

VRANCEA Prezenta la vot in turul al doilea la alegerilor prezidentiale 2019

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis, DECRETE semnate inaintea alegerilor prezidentiale de duminica

Pre;edintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, in ultima zi a campaniei electorale, mai multe decrete. - Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 32019 privind.

Rezultate exit poll, turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Afli la ora 21.00 primele procente

Duminica, 24 noiembrie, turul doi al alegerilor prezidentiale 2019 a inceput votul pentru cetatenii aflati in Romania. Astazi se va afla numele celui care ne va conduce in urmatorii cinci ani. Rezultate exit poll afli la ora 21. 00 primele procente. Rezultate exit poll, turul doi al alegerilor prezintiale 2019 Klaus Iohannis si Viorica Dancila .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )