Libnet.ro
UNICEF

12:00

Descoperire de ultima ora: ce fructe si legume lupta impotriva covid. Toti le avem la indemana

Playtech Playtech,
Descoperire de ultima ora: ce fructe si legume lupta impotriva covid. Toti le avem la indemana

In aprilie, in plina pandemie, cercetatorii britanici lansau un proiect intitulat Corona-AI. Proiectul isi propunea sa identifice combinatiile de medicamente existente si molecule pe baza de alimente pentru pacientii cu COVID-19. Fructe si legume pentru mentinerea coronavirusului la distanta Proiectul Corona-AI, initiat de Imperial College din Londra, se bazeaza pe cercetarea aprofundata a fructelor si . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora de la OMS: Vaccinurile nu inseamna zero Covid-19

Pandemia de coronavirus a ucis deja peste 1,5 milioane de oameni din intreaga lume, iar toate sperantele se pun in vaccinurile care apar pe piata. 2021 se anunta un an al vaccinarilor in masa in tentativa de a invinge cat mai repede temutul virus. Doar ca lupta este departe de a fi incheiata, ii ameninta .

Ungaria se va alatura studiul clinic al vaccinului rusesc impotriva COVID-19

Ungaria va intra instudiul clinic al vaccinului rusesc impotriva COVID-19, a precizat ministrul resurselor umane din aceasta tara, Miklos Kasler, in cadrul unei conferinte de presa, relateaza.

Jador s-a operat in secret. Informatii de ultima ora, nimeni n-a stiut pana acum

Jador s-a operat si a preferat sa fie mai discret decat a fost vreodata. Desi e unul din cele mai expuse personaje de la noi, mai cu seama de cand are propriul reality show, a dorit sa tina interventia pentru el si cei apropiati. Jador s-a operat si a preferat sa fie foarte discret Jador .

Schimbari de ultima ora. Negocieri pentru o alianta total neasteptata

Strategii si negocieri de ultima ora in urma celor mai noi cifre privind modul in care au votat romanii. Mihai Gadea a analizat alaturi de invitatii sai unul dintre cele mai plauzibile scenarii in cazul aliantelor care s-ar face in aceste momente.

Bio Farma anunta o eficacitate de pana la 97% a vaccinului Sinovac impotriva COVID-19

Compania farmaceuticaBio Farma a precizat, marti, ca datele preliminare rezultate din studiul clinic pentru vaccinul anti-COVID-19produs de compania chineza Sinovac arata o eficacitate de pana la 97%,.

Coronavirus: OMS se opune vaccinarii obligatorii impotriva COVID-19

Oferirea de informatii corecte despre vaccinurile anti-COVID-19 este mult mai buna decat a-i forta pe oameni sa se imunizeze, au declarat luni oficiali ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), potrivit RTE si Agerpres.

Marea Britanie va incepe marti campania de vaccinare impotriva Covid-19

Marea Britanie va incepe campania de vaccinare anti-Covid-19 de marti, fiind un moment istoric, spune ministrulSanatatii Matt Hancock, potrivit AFP. Marea Britanie estein acest moment,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )