Libnet.ro
UNICEF

14:30

Schimbari de ultima ora. Negocieri pentru o alianta total neasteptata

Antena3 Antena3,
Schimbari de ultima ora. Negocieri pentru o alianta total neasteptata

Strategii si negocieri de ultima ora in urma celor mai noi cifre privind modul in care au votat romanii. Mihai Gadea a analizat alaturi de invitatii sai unul dintre cele mai plauzibile scenarii in cazul aliantelor care s-ar face in aceste momente. continuă pe Antena3

Moderna, anunt de ultima ora despre vaccin. Tot ce stiam se schimba radical

Compania farmaceutica Moderna a facut un anunt de ultima ora despre vaccin, astfel ca tot ce stiam se schimba radical. Moderna sustine ca vaccinul sau dezvoltat impotriva coronavirus are potential de a asigura o imunitate pentru timp indelungat. in plus, compania a anunntat ca pregateste 20 de milioane de doze pentru distribuirea vaccinului, anul acesta, .

Nelu Tataru, declaratii de ultima ora in cazul spitalului groazei din Resita. Ce amenda a primit conducerea: E un sistem de 30 de ani

Imaginile de groaza care infatisau pacienti infectati cu COVID-19, tinuti dezbracati pe holurile spitalului din Resita, au oripilat in mai putin de 24 de ore o tara intreaga. in urma reactiilor extrem de acide ale romanilor de pretudindeni, reprezentantii din Sanatate au luat masuri urgente pentru a afla care este adevarul. Cu ce suma a .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre redeschiderea pietelor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Vesti bune pentru milioane de romani. Ludovic Orban a adus la cunostinta in cursul serii de miercuri ca astazi, 3 decembrie 2020, se va discuta in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta despre posibilitatea redeschiderii pietelor, avand trei mari argumente pe care se bazeaza. Acesta a tinut sa precizeze, de asemenea, ca decizia .

Anunt de ultima ora de la OMS: Vaccinurile nu inseamna zero Covid-19

Pandemia de coronavirus a ucis deja peste 1,5 milioane de oameni din intreaga lume, iar toate sperantele se pun in vaccinurile care apar pe piata. 2021 se anunta un an al vaccinarilor in masa in tentativa de a invinge cat mai repede temutul virus. Doar ca lupta este departe de a fi incheiata, ii ameninta .

Ultima ora! Un nou incendiu a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Targu Mures. in ce stare se afla pacientii

Necazurile se tin lant in plina pandemie de COVID-19. De la zi la zi apar noi nereguli si accidente in spitale, iar victimele sunt intotdeauna pacientii. in aceasta dimineata, in sectia de ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures a izbucnit un incediu, dupa ce o priza a luat foc. Ce spun reprezentantii spitalului Spre .

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )