Libnet.ro
UNICEF

07:15

Descoperire uluitoare despre diabet. Care este una dintre cauze

Antena3 Antena3,
Descoperire uluitoare despre diabet. Care este una dintre cauze

Un caz de diabet din sapte este provocat de poluare la nivel mondial, sunt de parere cercetatori americani care au publicat sambata un studiu preluat de AFP. Poluarea a contribuit la aparitia a 3,2. continuă pe Antena3

Iohannis sesizeaza CCR pe una dintre Legile Justitiei. Parlamentul i-a dat-o la promulgat de doua ori in aceeasi forma

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala pe Legea 304/2004, privind organizarea judiciara. Este una dintre cele trei Legi ale Justitiei, scrie Ziare. com.

Amanunte ULUITOARE despre relatia dintre Andreea Esca si Alexandre Eram: A facut eforturi uriase...

Andreea Esca si Alexandre Eram s-au casatorit in urma cu 18 ani, insa, pana la deznodamant, prezentatoarea TV a pus la cale numeroase strategii pentru a atrage atentia lui Alexandre Eram, care, la acea.

Caru' cu vedete: Meghan Markle a ncalcat una dintre cele mai importante reguli de protocol impuse de casa regala britanica; Oana Roman: Ma batea cu cureaua de mi suna apa n cap!; Razvan a cerut-o de sotie pe Lidia Buble n Maldive

Adrian Mutu, la tribunal cu prima sotie pentru pensia alimentara. Face ce face si ajunge din nou la tribunal. De data aceasta Adrian Mutu. Brad Pitt este de nerecunoscut intr-o imagine publicata de Leonardo DiCaprio. Fanii au fost extrem de incantati de faptul ca.

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafea

Este cunoscut faptul ca nu e o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. insa, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un.

SUA: Un barbat nu mai are voie sa sune la numarul de urgenta si risca sa ajunga in spatele gratiilor. Care este MOTIVUL

Un barbat din SUA, in varsta de 62 de ani, nu mai are voie sa sune la numarul de urgenta si risca sa ajunga in spatele gratiilor. Aceasta masura a autoritatilor a venit in contextul in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )