Libnet.ro
UNICEF

16:15

Descoperirea care rezolva una dintre cele mai mari enigme ale marinei din SUA. Nava disparuse in 1921

Antena3 Antena3,
Descoperirea care rezolva una dintre cele mai mari enigme ale marinei din SUA. Nava disparuse in 1921

USS Conestoga, remorcher al marinei americane a carui disparitie cu 56 de oameni la bord, membri ai echipajului, in urma cu 95, de ani era un mister, a fost descoperita in dreptul orasului San. continuă pe Antena3

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP.

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa-i pedepseasca pe rebelii kurzi si pe jihadistii din gruparea Stat Islamic ISIS) dupa ultimele atacuri teroriste, informeaza AFP.

De ce este considerata Cumintenia Pamantului una dintre cele mai mari opere artistice din istoria omenirii

Lucrarea Cumintenia pamantului a dat nastere de aprinse controverse chiar de la prezentarea ei. Cu toate acestea, marele filosof roman Constantin Noica o considera o lucrare geniala pentru omenire. Exegetii operei lui Brancusi proclama necesitatea unei campanii de informare, pentru a patrunde intr-o anumita masura in tainele artei lui Brancusi.

Madonna l-a depasit pe Bruce Springsteen, devenind artistul solo cu cele mai mari incasari din turnee

Madonna l-a depasit pe Bruce Springsteen, devenind artistul solo cu cele mai mari incasari obtinute din turnee, dupa ce cantareata a vandut bilete la show-urile sale in valoare de 1,31 miliarde de dolari, informeaza nme. com, citat de News. ro.

169 de ani de la nasterea unuia dintre cei mai mari istorici romani: Alexandru Dimitrie Xenopol

Astazi se implinesc 169 de ani de la nasterea unuia dintre cei mai mari istorici romani si filozof de talie mondiala, Alexandru Dimitrie Xenopol. Alexandru Dimitrie Xenopol s-a nascut la Iasi, pe 23.

Piata imobiliara, in fata celei mai mari provocari: va fi 2016 la fel de spectaculos cum a fost anul precedent?

Anul 2016 traverseaza poate una dintre cele mai mari provocari de dupa debutul crizei din 2008, asta dupa ce in cursul anului trecut marea majoritate a actorilor din piata au bifat o serie de investitii importante, dar si tranzactii mari la care cu.

Economist roman: Ungurii se lupta sa aduca Tesla, intr-o tara in care exporturile aduc peste 90% din PIB. Daca Romania ar fi urmat modelul, azi ar fi fost departe!

Cu una dintre cele mai mari cresteri ale PIB din Uniunea Europeana si o estimare de crestere de peste 4% in acest an, Romania ar fi avut sansa sa fie astazi in fata multor state din regiune, in privinta evolutiei financiare, daca ar aplica o masura.

Cele mai mari salarii din Romania: un fotbalist castiga mai bine decat sefi de banci sau IT-isti

000 de euro brut pe luna, fara alte beneficii si bonusuri, este salariul celui mai bine platit roman in 2015 si a fost incasat de un fotbalist profesionist, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii, la solicitarea Wall-Street. ro. Vezi care.

Tibi Useriu, primul roman care a castigat 6633 Ultra, unul dintre cele mai solicitante maratoane din lume, va primi 25.000 de lei

Tibi Useriu, primul roman care reuseste sa castige 6633 Ultra Arctic, unul dintre cele mai solicitante ultramaratoane din lume primeste 25. 000 de lei de la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Luni, consilierii judeteni si-au dat acordul, in unanimitate, pentru ca Tibi sa primeasca acest premiu de excelenta.

Tesla foloseste Google Glass pentru a-si face masinile mai eficiente

Ochelarii Google Glass sunt una dintre cele mai futuriste inventii pe care le-am vazut in ultimii ani, dar s-au dovedit a fi atat problematici, cat si neatragatori publicului larg. Google a decis, astfel, sa nu ii mai faca disponibili consumatorilor, iar singurii care au putut pune mana pe ei cu usurinta au fost dezvoltatorii. Se [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )