Libnet.ro
UNICEF

09:00

Descoperirea Politiei de Frontiera Arad, la iesirea din tara. Erau ascunsi intr-un microbuz

Antena3 Antena3,
Descoperirea Politiei de Frontiera Arad, la iesirea din tara. Erau ascunsi intr-un microbuz

Opt migranti vietnamezi au fost prinsi, in noaptea de duminica spre luni, cand incercau sa iasa din tara ascunsi intr-un microbuz de marfa, in spatele unui perete fals, soferul, un cetatean leton, fiind. continuă pe Antena3

2016, Marea Britanie voteaza iesirea din Uniunea Europeana

In luna iunie a anului 2016, Marea Britanie voteaza iesirea din Uniunea Europeana, 52% dintre britanici fiind de acord sa se rupa de blocul comunitar. Trei ani mai tarziu, Marea Britanie este inca in UE, alegerile europarlamentare se apropie, iar.

Statul de drept din tara noastra, din nou in atentia Parlamentului European

Situatia statului de drept din tara noastra va fi dezbatuta din nou de catre parlamentarii europeni. Dupa ce, in 13 noiembrie 2018, deputatii europeni au adoptat o rezolutie extrem de critica la adresa autoritatilor de la Bucuresti in care au indicat masurile de urmat pentru a reintra in criteriile care definesc un stat de drept conform Tratatului Uniunii Europene, ei vor relua aceasta tema, in urma asalturilor din ultima vreme pe care puterea politica din tara noastra le-a avut la adresa sistemului judiciar si la independenta justitiei.

HARTA INTERACTIVA a turismului in Romania: Cati turisti, romani si straini, au fost in fiecare judet din tara

Bucuresti este singurul loc din tara unde anul trecut au fost peste 2 milioane de turisti, din care mai bine de 1 milion au fost straini. Dintre judete, doar Brasov si Constanta au trecut de 1 milion de turisti, ambele in crestere fata de 2017. Singurul mare judet care a cunoscut o scadere in 2018 fata de anul precedent a fost Timis. La capatul opus, in Teleorman s-au cazat putin peste 10. 000 de turisti anul trecut.

FIC: Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit

Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit, conform celor mai recente rezultate ale indicelui perceptiei membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC) despre mediul de afaceri, realizat in luna martie.

Profesor Dr. Cristian Radu Popescu, unul dintre cei mai buni medici din tara a murit!

Spitalul Clinic Coltea anunta ca a incetat din viata Dr. Cristian Radu Popescu, profesor de o incontestabila reputatie, in varsta de 73 de ani si medic chirurg ORL de exceptie. Cu o cariera de peste 40.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )