Libnet.ro
UNICEF

01:05

2016, Marea Britanie voteaza iesirea din Uniunea Europeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
2016, Marea Britanie voteaza iesirea din Uniunea Europeana

In luna iunie a anului 2016, Marea Britanie voteaza iesirea din Uniunea Europeana, 52% dintre britanici fiind de acord sa se rupa de blocul comunitar. Trei ani mai tarziu, Marea Britanie este inca in UE, alegerile europarlamentare se apropie, iar. continuă pe Wall-Street Ro

Descoperire arheologica in Marea Britanie. Au fost gasite 26 de schelete umane, victime ale unor ritualuri de sacrificiu

Zeci de schelete din neolitic au fost descoperite astazi in regiunea Oxfordshire din Marea Britanie. Expertii sunt de parere ca ramasitele umane dateaza de aproape 3000 de ani si ca persoanele decedate ar fi fost victimele ale sacrificiului uman, conform CNN.

Marea Britanie: Furturile de cabluri au crescut puternic si duc la intarzieri record pe calea ferata

Furturile de cabluri in Regatul Unit au atins maximul ultimilor cinci ani si numarul acestor furturi a crescut cu 85% pe calea ferata, scrie BBC. Din cauza acestor furturi, trenurile au intarziat anul trecut in total 950 de ore, dublu fata de acum doi ani. Datele din Marea Britanie arata ca intarzierile pe calea ferata au atins maximul ultimilor 13 ani si vor fi schimbate standardele de raportare a trenurilor intarziate, considerate a fi prea laxe acum, mai scrie BBC.

O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa

Tragedie in judetul Cluj, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa. O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, pe un traseu extrem de periculos, strivita de propriul ATV. Zona.

O tanara din Marea Britanie a murit in Romania, dupa ce s-a rasturnat cu un ATV

O tanara din Marea Britanie si-a pierdut viata dupa ce s-a rasturnat cu ATV-ul, la un concurs de care a avut loc joi, 11 aprilie, in comuna Margau, din judetul Cluj.

Uniunea Europeana aproba revizuirea legislatiei privind drepturile de autor

Uniunea Europeana a aprobat luni o reforma a legislatiei privind drepturile de autor, menita sa asigure remunerarea corecta a artistilor si furnizorilor de stiri in context digital, transmite DPA.

Uniunea Europeana a aprobat standarde mai stricte de emisii de CO2 pentru autoturisme si camionete

Uniunea Europeana UE) a convenit asupra unor norme mai stricte privind emisiile de dioxid de carbon pentru autoturisme si camionete, potrivit unui comunicat emis luni de Ministerul Transporturilor.

Uniunea Europeana si Statele Unite, in pragul unui RAZBOI COMERCIAL. Motivele

Uniunea Europeana ia in calcul impunerea de taxe vamale in valoare de 19 miliarde de euro asupra Statelor Unite ca raspuns la planurile Washington-ului de a face acelasi lucru asupra mai multor tipuri de produse.

Uniunea Europeana ii cere lui Khalifa Haftar sa puna capat atacului din Libia

Uniunea Europeana a emis un comunicat oficial prin care ii cere generalului Khalifa Haftar, liderul grupului paramilitar Armata Nationala Libiana, sa puna capat atacului asupra capitalei Libiei, Tripoli, scrie Mediafax, citand Reuters.

FOTO VIDEO Ipostaza umilitoare in care a fost filmat romanul tinut ca sclav in Marea Britanie de doi conationali. Ce pedeapsa au primit stapanii

Cuplul din Romania care l-a tinut in sclavie pe un alt roman, care a fost tratat cu dispret si cruzime, obligandu-l sa traiasca sub scari, a Harry Potter si-a aflat pedeapsa stabilita de instanta.

Descoperirea Politiei de Frontiera Arad, la iesirea din tara. Erau ascunsi intr-un microbuz

Opt migranti vietnamezi au fost prinsi, in noaptea de duminica spre luni, cand incercau sa iasa din tara ascunsi intr-un microbuz de marfa, in spatele unui perete fals, soferul, un cetatean leton, fiind.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )