Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce au descoperit britanicii la coronavirus. Mutatii majore, vor fi din ce in ce mai multi bolnavi

Playtech Playtech,
Ce au descoperit britanicii la coronavirus. Mutatii majore, vor fi din ce in ce mai multi bolnavi

Incepand de astazi, sudul Angliei a intrat sub incidenta unor noi restrictii dure. Decizia vine dupa ce incidenta ratei de infectii a crescut alarmant. Problema nu este doar rata de infectare ci si descoperirea unor noi mutatii la virusul SARS-COV 2, spun specialistii britanici. Specialistii britanici anunta o noua tulpina de coronavirus Oamenii de stiinta . continuă pe Playtech

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la tulpina.

Cercetatori: Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore

Oamenii de stiinta din Marea Britanie incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore. Ce spun cercetatorii:

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la tulpina, transmite Reuters.

Bill Gates spune ca nu ne vom intoarce la normal pana in 2022. Ce tari isi vor reveni mai repede

Primul camion care transporta vaccinul coronavirus Pfizer-BioNTech a iesit duminica dintr-o fabrica din Michigan si se asteapta sa ajunga la destinatie luni, astfel incat personalul medical sa poata administra vaccinul.

Romanii vor fi mai economi de Craciun si vor cumpara mai multe produse autohtone

Conform Raportului European al Platilor Consumatorilor, editia 2020, 6 din 10 romani 60%) declara ca anul acesta de Craciun, vor cumpara mai putine cadouri decat in ceilalti ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )