Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cercetatori: Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore

B1 B1,
Cercetatori: Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore

Oamenii de stiinta din Marea Britanie incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la. continuă pe B1

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie sufera mutatii cheie la proteina tepusa, spun cercetatorii

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca rapida raspandire in sudul Angliei a unei noi variante de coronavirus care provoaca boala Covid-19 este legata de mutatii cheie pe care le-au detectat la tulpina, spun acestia marti, relateaza Reuters.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore. Ce spun cercetatorii:

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la tulpina, transmite Reuters.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste in Marea Britanie are mutatii majore

Cercetatorii britanici incearca sa stabileasca daca raspandirea rapida in sudul Angliei a noii variante de coronavirus care provoaca Covid-19 are legatura cu mutatii majore detectate la tulpina.

Noua tulpina de coronavirus care se raspandeste amenintator in Marea Britanie are mutatii majore

Noua varianta de coronavirus care se raspandeste rapid in Marea Britanie are mutatii majore.

O noua tulpina a SARS-CoV-2 se raspandeste in Marea Britanie. Ce spune OMS

Peste 1. 000 de cazuri de infectare cu o noua varianta de coronavirus au fost identificate in ultimele zile in Anglia, predominant in sudul tarii , a spus luni ministrul Sanatatii, Matt Hancock, relateaza Reuters. Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca este constienta de noua varianta de SARS-CoV-2 din Marea Britanie si ca nu exista nicio dovada ca tulpina se comporta diferit de cele existente deja.

O noua tulpina a virusului SARS-CoV-2 se raspandeste in Marea Britanie

O noua tulpina a SARS-CoV-2 a fost identificata in Marea Britanie. in cel putin 60 de autoritati locale diferite au fost inregistrate infectii cauzate de noua tulpina.

Noua varianta de coronavirus, identificata in Marea Britanie. Primele 1.000 de cazuri, deja raportate. Ce spun specialistii

Matt Hancock, ministrul britanic al Sanatatii, a sustinut in fata parlamentarilor ca a fost decoperita o noua varianta de coronavirus, care se raspandeste mai rapid in anumite zone ale Angliei.

Tot ce se stie pana acum despre noua tulpina a coronavirusului, descoperita in Marea Britanie. Afecteaza eficacitatea vaccinului?

De curand, autoritatile sanitare din Regatul Unit al Marii Britanii au descoperit recent o noua tulpinaa virusului SARS-CoV-2. Mai precis,au fost gasite peste 1. 000 de cazuri ale noii.

Schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Se intampla de la 1 ianuarie 2021

Se anunta schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Totul se intampla de la 1 ianuarie 2021, odata cu devenirea realitate a Brexitului. Cu ce schimari vine Brexit. Totul intra in vigoare de la 1 ianuarie Calatoriile din Uniunea Europeana spre Marea Britanie vor deveni mult mai complicate incepand cu 1 ianuarie 2021.

Covid-19: Peste 1.000 de cazuri de infectare cu o noua varianta de coronavirus in Anglia OMS: Stim de mutatie Virusul evolueaza

Peste 1. 000 de cazuri de infectare cu o noua varianta de coronavirus au fost identificate in ultimele zile in Anglia, predominant in sudul tarii unde ar putea fi legata de o crestere a numarului de cazuri, a spus luni ministrul Sanatatii, Matt Hancock, relateaza Reuters. Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca este constienta de noua varianta de Covid din Marea Britanie si ca nu exista nicio dovada ca tulpina se comporta diferit de cele existente deja.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2478 seconds )