Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce au descoperit medicii in sangele lui Mario Iorgulescu

Antena3 Antena3,
Ce au descoperit medicii in sangele lui Mario Iorgulescu

Accidentul de pe Soseaua Chitilei in care a fost implicat si fiul sefului de la Liga ar fi putut insemna un carnagiu. Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu a facut marturisiri incredibile. Barbatul a. continuă pe Antena3

Starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu, dupa accidentul in care a murit un tanar

Evolutia lui Mario Iorgulescu, internat in Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism in urma accidentului rutier de duminica, este lent favorabila. El este constient, ramanand conectat la aparatele de ventilatie mecanica, anunta medicii de la spitalul Elias.

Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu dupa accidentul rutier in urma caruia a murit un tanar: Ramane conectat la aparate

Medicii au vorbit despre evolutia starii de sanatate a lui Mario Iorgulescu, dupa accidentul rutier pe care l-a provocat, in urma caruia a murit un tanar. Medicii, despre starea lui Mario Iorgulescu dupa accidentul rutier in urma caruia a murit un tanar Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost internat duminica la .

Mario Iorgulescu, primele consecinte dupa accidentul rutier in care a murit un tanar. Veste cumplita pentru fiul fostului presedinte LPF

Mario Iorgulescu s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa in urma accidentului de circulatie produs pe Soseaua Chitila din Capitala, in care o persoana a murit. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesionieste de Fotbal a ramas si fara permisul de onducere. Politistii au anuntat ca accidentul s-a produs pe fondul patrunderii pe contrasens .

Cine este barbatul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu

Soferul care a murit duminica dimineata, in accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, pe Soseaua Chitila din Capitala, este un tanar din Chitila, Dany Vicol, in varsta de 24 de ani.

Parintii tanarului mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului

Parintii tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului, pentru ca nimeni nu le-a spus nimic despre ce s-a intamplat in noaptea accidentului. intre timp familia Iorgulescu a transmis ca va face tot ceea ce este omeneste posibil pentru cresterea si educatia celor doi copii ramasi orfani. Pe de alta parte medicii anunta ca nici starea lui Mario Iorgulescu nu se imbunatateste.

Digi 24: Accidentul provocat de Mario Iorgulescu a fost FILMAT. Detaliile tulburatoare surprinse inainte de impact

Au aparut imagini cu masina condusa cu o viteza uriasa, duminica, de Mario Iorgulescu. Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident extrem de grav duminica, in urma caruia un tanar a murit. Iar starea lui Mario Iorgulescu, s-a agravat in ultimele 24 de ore, au anuntat medicii.

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, declaratie socanta: Am avut noroc de la Dumnezeu!

Accidentul de pe Soseaua Chitilei in care a fost implicat si fiul sefului de la Liga ar fi putut insemna un carnagiu. Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu a facut marturisiri incredibile. Barbatul a.

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a gasit puterea sa vorbeasca despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil in urma cu mai multi ani, din cauza unei boli incurabile. Mama tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu face marturisiri sfasietoare Mario Iorgulescu, fiul fostului .

Ce a aparut pe pagina de facebook a lui Mario Iorgulescu, imediat dupa accidentul rutier. Detaliul nebanuit care a iesit la iveala despre fiul presedintelui LPF

Accident grav in aceasta dimineata pe strazile Capitalei! in urma celor intamplate in trafic, Mario Iorgulescu fiul lui Gino Iorgulescu a ajuns de urgenta la spital. Potrivit informatiilor aparute, accidentul in care a fost implicat baiatul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbla LPF) s-a soldat cu un deces. Mario Iorgulescu, accident rutier pe strazile Capitalei .

Familia lui Mario Iorgulescu a reactionat dupa accidentul in urma caruia un tanar si-a pierdut viata

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Familia lui a emis un comunicat prin care a transmis condoleante familiei tanarului, care era tatal a doua fetite. Familia lui Mario Iorgulescu, reactie dupa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3418 seconds )