Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Playtech Playtech,
Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a gasit puterea sa vorbeasca despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil in urma cu mai multi ani, din cauza unei boli incurabile. Mama tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu face marturisiri sfasietoare Mario Iorgulescu, fiul fostului . continuă pe Playtech

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, surprins pe camerele de supraveghere. Celalalt sofer a murit pe loc

Tanarul de 24 de ani nu a avut nicio sansa in accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Marturie stau imaginile surpinse de camele de supraveghre din zona unde a avut loc impactul. Bolidul condus de Mario.

Gino Iorgulescu promite public ca va ajuta familia tanarului ucis in accidentul provocat de fiul sau

Gino Iorgulescu promite public ca va ajuta familia tanarului ucis in accidentul de circulatie produs de fiul sau, Mario. Familia Iorgulescu a emis un comunicat in care anunta ca va face tot posibilul sa le ajute pe cele doua fetite care au ramas fara tata. Gino Iorgulescu promite public ca va ajuta familia tanarului ucis .

Familia Iorgulescu, prima reactie dupa accidentul provocat de fiul lor, in care un tanar si-a pierdut viata: Cu o durere imensa in suflet, vrem sa...

Familia Iorgulescu a transmis, duminica seara, un comunicat de presa prin care a transmis condoleante familiei tanarului de 24 de ani, care si-a pierdut viata in accidentul provocat de fiul lor. Cu o.

Promisiunea familiei Iorgulescu pentru copiii tanarului mort in accidentul provocat de fiul presedintelui LPF

Mario Iorgulescu, fiul presedinteluiLigii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu a provocatsambata spre duminica un grav accident rutier, in urma caruia a decedat un tanar de 24 de ani.

Parintii tanarului mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului

Parintii tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului, pentru ca nimeni nu le-a spus nimic despre ce s-a intamplat in noaptea accidentului. intre timp familia Iorgulescu a transmis ca va face tot ceea ce este omeneste posibil pentru cresterea si educatia celor doi copii ramasi orfani. Pe de alta parte medicii anunta ca nici starea lui Mario Iorgulescu nu se imbunatateste.

Digi 24: Accidentul provocat de Mario Iorgulescu a fost FILMAT. Detaliile tulburatoare surprinse inainte de impact

Au aparut imagini cu masina condusa cu o viteza uriasa, duminica, de Mario Iorgulescu. Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident extrem de grav duminica, in urma caruia un tanar a murit. Iar starea lui Mario Iorgulescu, s-a agravat in ultimele 24 de ore, au anuntat medicii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )