Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperiti. Semne de intrebare in jurul arestarii Elenei Udrea. Apropiat al fostului ministru, declaratii explozive

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Semne de intrebare in jurul arestarii Elenei Udrea. Apropiat al fostului ministru, declaratii explozive

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti misterele din jurul arestarii Elenei Udrea si Alinei Bica. - 5 iunie 2018 - Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Cele mai noi imagini din presa costaricana. Filmul arestarii Elenei Udrea si al Alinei Bica

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, ultimele imagini cu Elena Udrea si Alina Bica inainte sa fie ridicate din strada de politisti. Haideti sa vedem de ce Interpolul simte nevoia sa lase.

Avocatul Elenei Udrea: Recursul la masura arestarii fostului ministru va fi judecat in urmatoarele zile(VIDEO)

Avocatul din Romania al Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a anuntat vineri ca aparatorul din Costa Rica al fostului ministru a facut recurs la masura arestarii care a fost dispusa joi de o instanta din San.

Tudorel Toader, reactie dupa retinerea Elenei Udrea: Pentru mine nu e un subiect Elena Udrea. Un condamnat e personaj pentru tara?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat la vestea retinerii Elenei Udrea in Costa Rica. Sa nu facem din persoana despre care vorbiti un personaj national. Procedura va parcurge etapele legale.

Noi dezvaluiri facute de avocatul Elenei Udrea referitoare la extradare: Sansele sunt zero

Procedura de extradare a Elenei Udrea va fi una dificila, sustine Veronel Radulescu, avocatul fostului ministru. in cadrul acestei proceduri vor fi formulate aparari de catre avocatul Elenei Udrea din Costa.

Avocatul Elenei Udrea: Sunt evidente motivele pentru care nu poate fi facuta extradarea. Este vorba de protectia copilului care are cetatenie costaricana(VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat joi ca, in opinia sa, exista motive evidente pentru care Elena Udrea nu poate fi extradata din Costa Rica, subliniind ca potrivit legilor din aceasta tara,.

Avocatul Elenei Udrea: A fost o retinere agresiva. A fost luata din fata unei cafenele unde se afla impreuna cu fiica sa, cu iubitul si cu mama ei (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a dezvaluit pentru B1 TV modul in care aceasta a fost ridicata de autoritatile din Costa Rica. Udrea a fost luata din fata unei cafenele unde se afla impreuna cu fiica.

Interviu cu iubitul Elenei Udrea. Ce planuri marete avea Alexandru Alexandrov in urma cu doua luni

Iubitul Elenei Udrea a vorbit, in exclusivitate, cu reporterii Acces Direct despre viitorul politic al fostului ministrul. Alexandru Alexandrov spunea, in urma cu doua luni de zilei, ca Elena Udrea are planuri.

Tudorel Toader, despre extradarea Elenei Udrea: Procedura va parcurge etapele legale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca procedura de extradare a Elenei Udrea din Costa Rica va parcurge in continuare etapele legale, precizand ca el nu face distinctie intre condamnati, scrie Mediafax. Sa nu facem din persoana despre care vorbiti un personaj national. Procedura va parcurge etapele legale. Pentru mine nu e un subiect Elena Udrea. Un condamnat e personaj pentru tara? De ce nu vedeti la foarte multi condamnati din strainatate care au acelasi parcurs. Eu nu fac distinctie, a declarat Tudorel Toader, la sediul CSM.

Avocatul Elenei Udrea: Sansele de extradare din Costa Rica sunt minime. E nedrept sa o separi pe Elena Udrea de copil

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica pe baza unui mandat al Interpol. Avocatul Elenei Udrea afirma la Antena 3 ca sansele ca fostul ministru PDL al Dezvoltarii sa fie extradat in Romania.

Iubitului Elenei Udrea se revolta: imi e greu sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a spus, dupa ce judecatorii au arestat-o pentru doua luni, ca fostul ministru este o femeie puternica. Revoltat, el mai spune intr-o postare pe Facebook ca nu poate sa inteleaga atitudinea unor persoane din Romania ce gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doua saptamani din bratele mamei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )